27 Nisan 2024, Cumartesi

Kim tutar seni müdür!

23 Şubat 2019, Cumartesi 13:06

     


Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak, hobisi olan koşu sporunu yarışmalara taşıdı. Bugüne kadar 19 koşu yarışmasına katılan Ocak, 5 birincilik elde etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak sağlıklı yaşam için yapmış olduğu koşu sporunu yarışmalara taşıdı. Neredeyse her gün koşan ve sağlığını koşmasına borçlu olduğunu belirten müdür Ocak, bugüne kadar katıldığı yarışmalarda birinci olmayı da başardı. Koşmanın negatif duygularla savaşmanın en etkili yol olduğunu ifade eden müdür Günay Ocak, "Koşmak, endorfin üretmemize, stresle mücadelemize ve bedenlerimizin rahatlamasına yardımcı olur. Ayrıca ter atarak da birçok toksinden kurtuluruz. 2003 yılından bu yana koşuyorum. Çine'den Aydın merkeze koşarak gidiyor ve geliyorum. Sağlığımı koşmaya borçluyum. Günün stresini koşarak atıyor ve hareket ederek vücut zindeliğimi koruyorum. Koşmak beni çok mutlu ediyor. Vücut olarak dinçleştim. Psikolojik olarak rahatladım. Günümüzün en önemli sağlık sorunlarının başlıca nedenlerinden bir tanesi de hareketsiz yaşam tarzı. Ben çevremdeki insanlara özellikle gençlere örnek olmak ve spora yönlendirmek istiyorum" dedi.

 

5 YARIŞMADA BİRİNCİ OLDU

Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak koşu hobisini yarışlara taşıdı. 3 yıldır maraton ve koşu yarışlarına katılan müdür Ocak, 19 yarışmada 5 kez birinci olma başarısını elde etti. İstanbul, İzmir başta olmak üzere diğer il ve ilçelerde yapılan maraton ve koşu yarışlarında dereceye girmeyi başaran müdür Ocak, 7'den 70'e herkesi spora davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler