26 Nisan 2024, Cuma

Başkan Örter: Hodri meydan!

22 Nisan 2015, Çarşamba 14:17

     


Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor’un Kulüp Başkanı Ali Örter, Çine Madranspor hakkında şike iddiasını ortaya atan Halide Edip Adıvarspor Kulüp Başkanı Sedat Cengiz’ e hodri meydan diyerek, “Halide Edip Adıvarspor ile 10 kez oynasak, 10 kez yeneriz” dedi.

Şike iddialarının Çine Madranspor camiasını derinden üzdüğünü belirten Başkan Ali Örter, Madranspor’u düşünmekten eşinin doğum gününü kutlamayı dahi unuttuğunu ifade ederek, Halide Edip Adıvarspor Başkanı Sedat Cengiz’e şu sözleriyle yüklendi:

“Çok duyguluyum, Çine Madranspor hakkında kimse negatif bir şekilde konuşamaz, Madranspor sadece sahada konuşur. Halide Edip Adıvarspor ile 10 kez maç yapsak, 10 kere yeneriz. Kimse konuşamaz. Öyle şike mike yok. Alnımız açık başımız dik. Aslanlar gibi 14 yöneticimiz var. Paramız falan da yok, bütün futbolcular kampı da terk etti. Madranspor kulübü böyle bir şey yaptı diye düşünmesinler. Biz alnımızın akıyla çıktık bu yola. Bize bu insanlar bunları yapamaz dediler. Bu takımı ligde bırakırız şüpheniz olmasın. Burası Çine. Burada kimse şike konuşamaz. Öyle bir hakları yok. Yok ev satmış da bark satmış da. Bu yönetim kredi de çekti nakavt da oldu. O kadar ucuz değil bu işler. Meydana çıkıp da şu bu demek değil. Sahanın içinde konuş. Senin 75. dakika da sahaya giren futbolcundan bana ne? İş merkezinde 50 lira para gelmiş. Biz o şirketin önünden geçmedik daha. Çine Madranspor 1926’dır, tarihtir. Adımız hiçbir şeye karışmaz. Yeter ya!” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler