27 Nisan 2024, Cumartesi

Kaf Kaf taraftarı Madranspor'a hayran kaldı

21 Ağustos 2016, Pazar 10:04

     


Çine Madranspor, geçtiğimiz sezon PTT Birinci Lig'de mücadele eden ve bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Karşıyaka ile oynadığı ve 1-1 berabere biten sezonun ilk hazırlık maçında seyircilerden tam puan aldı. Karşılaşmayı izleyen az sayıdaki Karşıyaka taraftarı, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Çine Madranspor'un kaliteli kadrosunu çok beğendiklerini ve vermiş oldukları mücadeleye hayran kaldıklarını ifade etti.

 

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka ile Çine Madranspor arasında oynanan hazırlık maçını izlemeye gelen az sayıda seyirci, Karşıyaka yönetimi ve basın mensupları, Çine Madransporlu futbolcuları ortaya koydukları mücadeleden ötürü tebrik etti. İzmirliler, Çine Madranspor'un Bölgesel Amatör Lig'de çok başarılı olacağını söylediler.

 

GÜNEŞ, ÇİNELİLERE VERDİKLERİ SÖZÜ HATIRLATTI

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, Karşıyaka ile iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "Futbolcularımı sergilemiş oldukları mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. İleriki günlerde ne kadar iyi bir takım olabileceğimizin sinyalini ilk maçımızda vermiş olduk. Koşan, coşan bir takım vardı sahada. Karşıyaka, bu ülkenin büyük kulüplerinden birisi, onlara karşı ilk maçımızda vermiş olduğumuz mücadele bizleri mutlu etti. İzmirliler Çine Madranspor'u çok beğendi. İnşallah Çine halkına verdiğimiz sözü yerine getirecek ve sahada ezilen değil, ezen bir takım olacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler