26 Nisan 2024, Cuma

Çine’de ilk resmi satranç turnuvası yapıldı

21 Nisan 2015, Salı 12:24

     


Çine’de geçen senelerde Çine Belediyesi ya da Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen satranç turnuvası, bu kez resmi olarak Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapıldı.

 

Satranç turnuvası, Çine Belediye Düğün Salonu’nda, minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde gerçekleştirildi. 102 çocuğun katıldığı turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve satranç eğiticileri tarafından verildi.

 

Çocuklar satranç masasında kazanmak için ter dökerken, velileri ise heyecanla kapı önünde onları bekledi. Turnuvanın sonunda minikler kategorisinde, Burak Durmaz birinci, Poyraz Karanfil ikinci, Berkehan Örnekçi üçüncü, küçükler kategorisinde Yusuf Erdem Cibin birinci, Onur Kaan Bahtiyar ikinci, Kaan Ali Abbak üçüncü, yıldızlar kategorisinde ise Seyhan Özdemir birinci, Halil Güler ikinci ve Türkü Savur üçüncü oldu. Dereceye giremeyen çocuklar ise başarılı arkadaşlarını ayakta alkışlayarak, sevinçlerine ortak oldu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler