26 Nisan 2024, Cuma

Çine Madranspor evi oldu

20 Eylül 2016, Salı 09:51

     


Çine Madranspor camiasına geçtiğimiz sezon malzemeci olarak katılan İzmirli Haydar Yılmaz, ilçede çok mutlu olduğunu ve Madranspor'u evi kabul ettiğini söyledi.

 

Çine Madranspor camiasına geçtiğimiz sezon malzemeci olarak katılan 23 yaşındaki Haydar Yılmaz, Çine Madranspor'da kendini huzurlu ve mutlu hissettiğini söyledi. İzmir doğumlu Yılmaz, Çine Madranspor'un geçtiğimiz sezon 3.Lig'den düşmesine çok üzüldüğünü ve Çine Madranspor'un hak ettiği yerinin BAL Ligi değil 3.Lig olduğunu ifade etti.

 

"FUTBOLCULAR BENİ ÇOK SEVİYOR"

Çine Madranspor'un bu sezon yeniden hak ettiği 3. Lig'e çıkması için hep birlikte çalışacaklarını belirten Yılmaz, "Takımda futbolcular arasında arkadaşlık; teknik heyet ile futbolcular arasında da abi kardeş ilişkisi var. Çine Madranspor'da her şey iyi gidiyor. Ben Çine Madranspor'u ve ilçeyi çok seviyorum. Çine Madranspor, adeta benim evim oldu. Kulübün ve futbolcuların malzemeleri ile ilgileniyorum. Bunu severek yapıyorum, çünkü biz bir aileyiz ve futbolcular da beni çok seviyor. Hayatımın büyük bir bölümü Çine Madranspor sahalarında ve tesislerde geçiyor. Futbolcular ile sohbet ediyor ve yine futbol hakkında konuşuyoruz. Futbolcuların hepsi de başarı istediklerini söylüyor ve başarının geleceğine inanmış durumdalar. Uzun yıllar Çine Madranspor'a hizmet etmek istiyorum. Takımımızın 3. Lig'in de üstündeki bir kategoride mücadele etmesi, benim hayallerimin içerisinde yer alıyor" dedi.

 

"HAKKININ YENMESİNE TAHAMMÜLÜM YOK"

Geçtiğimiz sezonki 3.Lig'de kalma mücadelesi sırasında konuk ettikleri Dersimspor’a 2-1'lik skorla mağlup olmalarından sonraki üzüntüsü ve Çine Madranspor'a sahip çıkması ile dikkatleri üzerine çeken Haydar Yılmaz, Dersimspor maçında hakemler tarafından takımın hakkının yendiğini, hakemlerin adil olması gerektiğini belirterek, ''Çine Madranspor'un hakkının yenmesine tahammülüm yok" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler