26 Nisan 2024, Cuma

En acılı gününde takımını yalnız bırakmadı

16 Eylül 2014, Salı 18:36

     


Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çine Madranspor'un Kaptanı Çineli Muhittin Bozkurt, geçtiğimiz Cumartesi günü dedesini kaybetmesinin acısına rağmen Pazar günü Diyarbakır'da takım arkadaşları ile birlikte sahada ter döktü.

 

 

Kaptan Muhittin Bozkurt'un, kendisi ile aynı ismi taşıyan dedesi Muhittin Bozkurt, geçtiğimiz Cumartesi günü öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Aynı gün ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreni ile Bozkurt toprağa verildi. Çine Madranspor Yeni Diyarbakırspor deplasmanına gitmek için Cumartesi gecesi Diyarbakır'a hareket ederken, Muhittin de dedesini kaybetmesinin acısına rağmen takımla birlikte Yeni Diyarbakırspor deplasmanına giderek, Pazar günü maça çıktı.

 

"DEDEM YAŞASAYDI BİZİM İÇİN DUA EDERDİ"

Dedesini toprağa verdikten 10 saat sonra takım ile birlikte Diyarbakır deplasmanına giden Kaptan Muhittin Bozkurt, "Dedemi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığım o saatlerde bile Çine Madranspor ve Çine'yi düşünmek benim için zor olmadı. Çünkü dedem yaşasaydı, bizim başarımız için dua ederdi. Takım kaptanı olduğum için her zaman güçlü olmak ve arkadaşlarıma öncülük etmek zorundayım" dedi.

 

"ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Çine Madranspor'u çok daha iyi günlerin beklediğini belirten Bozkurt, "Yeni Diyarbakırspor maçında kaybettiğimiz iki puan için üzgünüz. Çünkü çok iyi oynadık. Hatta son 10 dakika Diyarbakırlı seyirciler bile bizi alkışladı. Çok daha iyi olacağız. Yeni bir oluşum içindeyiz. Bu ileri ki günlerde olumlu şekilde sahaya yansıyacak" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler