26 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu Belediyespor Bulgulu ile anlaştı

15 Temmuz 2016, Cuma 18:56

     


Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karpuzlu Belediyespor, antrenör Cavit Bulgulu ile prensipte anlaştı. Bulgulu'nun önümüzdeki günlerde Karpuzlu'ya gelerek imza atacağı öğrenildi.

 

Tarihinde ilk defa çıktıkları BAL’da iyi bir kadro kurarak mücadele edeceklerini söyleyen Karpuzlu Belediyespor Kulübü Başkanı Tuncer Erten, “Cavit Bulgulu hocamızla prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde imza atacağız. Doğru transferler yaparak Karpuzlu'yu BAL'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

İç transferde 8 futbolcu ile anlaştıklarını belirten Başkan Erten, “Geçtiğimiz sezon BAL’a çıkmamızda büyük emeği olan İbrahim Orcan, İbrahim Okutan, Gökhan Eliyüz, Halim Dönmez, Özgür Bayram, İsmail Beyazıt, İsmail Özkara ve Orhan Çulha ile anlaştık. Yeni hocamız belirleyeceği isimler konusunda da dış transferlerimizi yapacağız” diye konuştu.

 

Kızılcaköy, Yıldızspor ve Aydınspor’da antrenörlük ve Çine Madranspor’da altyapı sorumluluğu yapan Bulgulu, geçen sezon Yeni Milasspor’u çalıştırmıştı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler