26 Nisan 2024, Cuma

Kurtuluş Kupası'nı Başkan Dinçer'e hediye ettiler

10 Eylül 2014, Çarşamba 16:18

     


Aydın’ın 92'nci Kurutuluş kutlamaları kapsamında düzenlenen Aydın Kurtuluş Günü Kupası trap atışlarında hem takım olarak hem de ferdi yarışlarda birinci olan Çine Atıcılar Kulübü, Zafer Kupası'nı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e hediye etti.

 

Çine Avcılar ve Atıcılık Kulübü Başkanı Salim Eraslan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek kazandıkları kupayı da takdim etti. Eraslan, Dinçer'e kupayı takdim ederken,"Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e çok teşekkür ediyorum. Ne zaman yanına gelsek bizleri boş çevirmedi. Her zaman bize destek verdi. Belediye sponsorluğunda daha bir çok başarılara imza atacağız" diye konuştu.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kazanılan kupadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "İki yıldır destek verdiğimiz Trap Takımı, bizleri hiç mahcup etmedi. Her gittikleri yerden başarı ve kupalarla döndü. Trap takımımızı ve ferdi yarışmalarda binci olan Sabri Özen’i tebrik ederim.İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar ve ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyorlar" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler