26 Nisan 2024, Cuma

"Çineliler adam gibi adamdır"

3 Kasım 2016, Perşembe 13:29

     


Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, Çinelileri rencide edici ve aslı olmayan açıklamalarda bulunan Pamukkakespor yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını kınayarak, "Çineliler adam gibi adamdır" dedi.

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki 5. karşılaşmasını Pamukkalespor ile oynayan ve 0-0 biten maçın bitiş düdüğü ile birlikte çıkan kavganın Pamukkalespor kaptanının Çine Madranspor taraftarlarına terbiyesizce yaptığı kol hareketi ile başladığını belirten Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, "Pamukkalesporlu futbolcular ve yönetim, bizim onları darp ettiğimizi iddia ederek şikayetçi olmuşlar, şikayetçi olmadan önce de hastaneye uğrayıp darp raporu almışlar. Bir maçtan sonra hangi futbolcu hastaneye gitse darp raporu alabilir. Biz onları darp etmedik. Hakem maçı katletti, bizim zaten canımız yanmış ama sen hala üzerimize geliyor isen burada bir dümen var demektir. Pamukkalespor, kazanmak için gelmemiş, bunu oynadığı futbol ve 90 dakika yerlerde yatan futbolcuları kanıtladı. Doktorları yoktu, bizim doktorumuz futbolcularını tedavi etti, masörümüz hizmet etti, suyumuz, buzumuz, her şeyimiz ile maçta onlara yardım ettik, biz insanlığımızı yaptık. Art niyetli olsak, kötülük beslesek bu kadar yardım eder miydik? Maç sonrası basında Çinelileri kötüleyen, iftira atan Pamukkalespor Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, teknik heyet ve futbolcularını kınıyorum. Çineliler adam gibi adamdır. Ben bizi kötüleyenleri vicdanları ile baş başa bırakıyorum" dedi.

''ELİMİZDE GÖRÜNTÜLER VAR''

Maç sonrasında çıkan olaylar ile ilgili ellerinde geniş bir video kaydı olduğunu ve bu kaydı önümüzdeki günlerde internette yayınlayarak haklı ve haksızı tüm kamuoyunun gözler önüne sereceklerini ifade eden Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, "Elimizde maç sonrası ve maç esnasındaki görüntüler var. Bu görüntüleri Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine ilettik. Bize iftira atan Pamukkalesporlular bir tane var ise görüntüleri yayınlasınlar. Yayınlayacağımız videoda kimmiş suçlu, kim hakkı savunuyormuş, görmek isteyen herkes görecek. Ben çok merak ediyorum, onlar o saatten sonra ne yapacak. Pamukkalespor yöneticilerinde ellerinde son teknoloji telefonları vardı ve olayları çekiyorlardı. Bizim bir tek futbolcumuzun futbolcularına vurduklarını ispatlasınlar, her şeyi kabul edeceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler