19 Nisan 2024, Cuma

Çine’nin artık Çinespor’u var

2 Şubat 2023, Perşembe 17:28

     


Çine’de geçtiğimiz haftalarda kurulan Çinespor, futbolu seven çocuklara hizmet vermeye başladı. Çinespor Kulübü Başkanı Kasım Çamcıoğlu, Kulübün amacının çocukların gelişimine katkıda bulunmak ve futbolu sevdirmek olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de futbola gönül vermiş kişilerin kurduğu Çinespor faaliyetlerine başladı. Çinespor Kulübü Başkanı Kasım Çamcıoğlu, futbolu seven tüm çocukları kulübe davet etti. Amaçlarının çocukların saygı ve sevgi duygularını geliştirecek bir ortam sunmak olduğunu belirten Çamcıoğlu, “Kulübümüz çocuklarımızın iyi arkadaş ortamında büyümelerini sağlayarak onları sporun evrensel ilkeleri olan saygı sevgi duygularını geliştirerek günümüz kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, çocuklarımızın sosyal çevrede arkadaşlarıyla kaynaşarak büyümelerini ve gelişimlerini sağlayarak Çine ve ülkemiz futboluna kazandırmak” dedi. Kuruluş hikayesinden kısaca bahseden Başkan Çamcıoğlu, “ilçemizin değerli antrenörlerinden ve emekli öğretmenlerimizden Bülent Dalman ve Feride Raşit Kalkan Beden Eğitimi öğretmenimiz Fatih Yıldırım takım kurarak Çine’mizin çocuklarına hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

Çine’deki spor kulüplerinin artması gerektiğini dile getiren Çamcıoğlu, Çinespor’un ülkeye hayırlı olasını dileyerek” Kulübümüzün kurucu üyeleri olan başta Avukat Gülsan Küçük'e, Sevil Harman'a ve Naime Uyar'a kadınların ve annelerin sesi olarak toplumsal projemizde yer aldıkları için diğer kurucu üyelerimiz olan Mevlüt Uyar'a, Ahmet Harman'a, Serkan Sevinç'e, Akın Şahin'e, Engin Yaşa'ya, Necati Uyan'a, Göksel Güneş'e, Necabettin Tamcı'ya ve kulüp üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler