29 Mart 2024, Cuma

Çine Spor Kulübü’nün rakipleri belirlendi

1 Mayıs 2023, Pazartesi 17:40

     


Çine Spor Kulübü U11 ve U12 Gruplarında mücadele edeceği rakipleri belirlendi. 2022-2023 Futbol Sezonu, 3 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Çine Spor Kulübü U12 Grubu’nun rakipleri Al Yıldızspor, Aydın 1907 Spor, Efelerspor, Güneşspror, Ticaret Odası İ.Ö.O.CD. ve Zeybekgücüspor olurken, Çine Spor Kulübü U11 2. Grubu’nda da rakipler Al Yıldızspor, Aydın Kartalları, Aydın Gençlik Merkezi, Aydın S.H.Ç.E.K Spor ve Efelerspor oldu.

Çine Spor Kulübü Yöneticisi Engin Yaşa, “Dünyamız futbol düşünceleriyle ile kurulan Çine Spor Kulübü olarak ilk yılında Aydın futbolunda, ‘Kendi Adımız, Kendi Çocuklarımız’ sloganı ile maçlara hazırlanıyoruz. Çocuklar için spor yapmak eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir süreçtir. Henüz hareketli yaşamın önemini anlayamasalar bile, çocuklar spor yapmaktan büyük keyif alırlar. Özellikle takım sporları, çocuğun fiziksel görünüşü ve sağlığı için olduğu kadar sosyalleşmesi açısından da önemli bir rol üstlenmektedir. Çocuk için spor, yeteneklerini kavrama, kişisel ve sosyal gelişim açısından çeşitli faydalar sağlar. Çocuk spor yoluyla, çevresini tanır, iletişim kurar, kendine olan özgüveni artar ve toplum içerisinde sahip olduğu yeri sağlamlaştırır. Bu amaçlar doğrultusunda kurduğumuz Çine Spor Kulübümüz ilk yılında 2022-2023 futbol sezonunda U11 ve U12 liglerine çocuklarımızla katılıyoruz. Çocuklarımıza sakatlıksız bir sezon ve başarılar dilerim. Çocuklarımızın liglere hazırlanmasında emekleri olan hocalarımızda teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 







 
Son Eklenen Haberler