7 Mayıs 2024, Salı

“İktidara götürecek ilk adımı atıyoruz”

29 Mart 2015, Pazar 18:54

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine üyeler, milletvekili adaylarını belirlemek için sandık başında gitti. Aydın genelinde 18 aday adayı, milletvekili aday sıralamasında ön sıralarda yer almak için yarışıyor. CHP olarak demokrasi şöleni yaşadıklarını söyleyen CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “İktidara götürecek ilk adımı bugün atıyoruz” dedi.

 

Çine Belediye Düğün Salonunda, 6 sandıkta, bin 354 üye oy kullandı. CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 5’nolu sandıkta, CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise 3’nolu sandıkta oy kullandı. Dinçer, 18 aday adayına başarılar diledi.

 

Ön seçimde oy kullandıktan sonra bir açıklama yapan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “CHP, Aydın’da diğer partilerin dışında en büyük demokratik özelliğini bugün gösteriyor. Ön seçimde tüm üyelerimizin katılımıyla partilileri ve halkın sevdiği adayları belirleyecek. Bu gün parti olarak bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bu ülkeyi demokrasi kurtarır. CHP’de bunu her şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Biz de bundan dolayı mutluyuz. 7 Haziran’da iktidarı götürecek olan sürecin ilk adımını bugün burada atıyoruz” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler