26 Nisan 2024, Cuma

"Çine seninle gurur duyuyor"

28 Şubat 2015, Cumartesi 12:47

     


AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Çineli Mustafa Savaş AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Mustafa Savaş'ın konuşması, sık sık salondakilerin 'Çine seninle gurur duyuyor' sloganları ile kesildi.

 

Savaş'ı karşılayanlar arasında, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı yönetimi ve partililerin yanı sıra Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz de yer aldı. AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, "Çine olarak, Mustafa Savaş Bey'in olduğu her yerde varız. Aydın'da 3 milletvekilimiz vardı, ama Mustafa Savaş Bey bizim 4. milletvekilimiz gibiydi. Ne istediysek yaptı. Hakkında hayırlısı olsun. Onu vekil olarak görmek istiyoruz. Bu bir tanıtım toplantısı değil. Mustafa ağabeyi tanımayan yok, onu tanıtmaya gerek yok" dedi.

 

"BEN AYDIN İÇİN DERTLENİYORUM, BENİM SEVDAM AYDIN"

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Savaş ise şunları söyledi:

"Ben ne zaman yola çıktım, Çine her zaman benim arkamdaydı. Buranın çocuğuyum, burada büyüdüm. Vekil olursam elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu topraklar beni ben yapan değerler oldu. Beni bu topraklar doyurdu, bu topraklar büyüttü, bu topraklarda okudum. Bu topraklar sayesinde memleketime hizmet etmek için makamlara eriştim ve hizmet ettim. Her yerde, Çineli, Aydınlı Mustafa Savaş oldum. Bundan gurur duydum, mutlu oldum, onur duydum. Bundan önce nasıl gönül kapım, telefonum açık olmuşsa, Allah nasip ederse milletvekili olursam, yine gönül kapım, telefonum, 7/24 açık olacaktır. Siz varsanız, ben de varım. Ben bu topraklara daha borcumu ödemedim. İnşallah hep birlikte borcumuzu ödeyeceğiz. Çine ve Aydın'ı hak ettiği yere ulaştıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Benim memleketim için ne yapabileceğimi 3 aşağı 5 yukarı hepiniz biliyorsunuz. İnşallah Allah nasip ederse aday olur seçilirsek Aydın'ımızı güçlü Türkiye'nin içerisinde yer almasını sağlamam vazifem olacak. Benim derdim milletvekili olmak değil, ben Aydın için dertleniyorum. Benim sevdam Aydın, benim makamla bir işim yok."

 

"HERKES 'MUSTAFA'YI İSTİYORUZ' DİYECEK"

Mustafa Savaş'ı görmeye gelenler arasında yer alan Çine'nin tanınmış simalarından Adnan Payze, Savaş'a desteğin sadece ilçe teşkilat binasında olmaması gerektiğini ve sıralama yapılacağı vakit otobüslerin kalkması, herkesin 'Mustafa'yı istiyoruz' demesi gerektiğini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler