26 Nisan 2024, Cuma

MHP’li gençlerden gövde gösterisi

25 Mart 2015, Çarşamba 22:23

     


Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı (MHP), partiye katılan gençlere rozet takma töreni düzenledi. Hükümet Meydanı çevresinde toparlanarak parti binasındaki törene katılmak için yürüyen MHP’li gençler, gövde gösterisi yaptı.

 

MHP’li gençler, parti binasına kadar Türk ve MHP bayrakları ile ‘Ülkücü hareket engellenemez’, ‘Çine Ovası bozkurt yuvası’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atarak ve tekbir getirerek yürüdü. Gençler, parti binası önünde ülkücü yemini etti. MHP’de Orçun Aladağ önderliğinde kurulan gençlik grubu başkanlığına, Barlas Tozer getirildi. MHP Gençlik Grubu’nun yönetiminde, Barlas Tozer, Gökhan Uzunova, Necip Keskin, Cihan Akbaş, Okan Demir, Ümit Gencel, Kamil Kahraman, Cemil Aydın, Egemen Göktaş, Volkan Uzunova, Halil Yorulmaz, Erdal Aslan, Adullah Uz yer aldı.

 

Törene katılan MHP Aydın İl Teşkilatı Başkanı Cem Akbudak, MHP Çine ilçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yavuz ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti binasına sığmayan gençleri, parti önünde ağırladı. Gençlere seslenen MHP Aydın İl Teşkilatı Başkanı Cem Akbudak şunları söyledi:

 

“Çine’de geçmişte bazı sıkıntılarda yaşadık, ama bugün bu coşkuyu bu heyecanı görüp de duygulanmamak bizim için yanlış olur. Sizleri birlik ve beraberlik içerisinde tutan Sayın İlçe Başkanımız Mehmet Yavuz ve Cengiz İnce Bey’e tekrar teşekkür ediyorum. Başkan olduktan sonra ilk konuşmamı Çine ilçesinde yapıyorum. Sizleri büyük bir birliktelik içerisinde görmekten dolayı çok mutlu oldum ve size teşekkür ediyorum. Sizler MHP’nin değil, Türk milletinin çimentosusunuz. Yarından sonra sizler idareci olacaksınız. Yarından sonra Çine’yi siz yöneteceksiniz. Birbirinize sarılın, kenetlenin. Ülkücü duruşuyla birbirine olan münasebetiyle örnek kişi olmalıdır. Kenetlenin sıkı sıkı olun. 7 Haziran seçimlerine 75 gün kaldı. Bu süreçte ahenkle birliktelikle çalışalım ki başımız dik alnımız ak olsun. Sizler bu ülkede olduğu sürece ne bu vatan bölünür, ne ezan susar ne bu bayrak yere düşer. Sokaklardan kaçının, sokak kötüdür, tehlikelidir. Bu oyunu kuranları bozun. Oyun kurulacaksa MHP’nin temsilcisi siz ülkücüler yapacaksınız. Biz oyun kuran olacağız, oyun bozan olmayacağız. Bizim oyunumuzun ana teması birlik beraberliktir, kimse bozamaz.”

 

“MHP ÇİNE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAK”

MHP’li İsmail Türkal, “Bu milletin harimi ismetine uzanacak eli kıracak, dalgalanan bayrağını göklerde dalgalandıracak, Allahu ekber denen ezanı Muhammediyi sonuna kadar okutacak ülkücü harekettir, Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu milletin bu devletin kandille bayramla gelen zamanlarına sahip olacak ve bu toprağa hiçbir PKK’lının ve bayrak, vatan düşmanının her uzanan kolunu kıracak olan sizlersiniz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Çine’de MHP birinci parti olacaktır şimdiden müjdelerim size” diye konuştu.

MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yavuz ise gençlere, “Biz burada MHP’yi ayağa kaldırdık, sizler ise şaha kaldıracaksınız” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler