26 Nisan 2024, Cuma

Tosun; “Karpuzlu’ya duble yol yapılması şart”

22 Haziran 2018, Cuma 12:36

     


Seçim çalışmaları çerçevesinde Aydın’ın ilçelerinin yanı sıra memleketi Karpuzlu’da da yoğun mesai harcayan MHP 8. Sıra Milletvekili Adayı Seyfettin Tosun, ilçesinin en büyük mahallesi olan Tekelerli vatandaşların dert ve sıkıntılarına çözüm bulmak için girişimde bulunacağının sözünü verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Karpuzlu ve Söke İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle Karpuzlu’daki mahallelerdeki seçim çalışmalarına katılan MHP 8. Sıra Adayı Tosun, “Karpuzlu’nun evladı ve Karpuzlu’nun yetiştirdiği bir siyasetçi olarak ilçemizin en büyük sorunu olan Çaltı - Karpuzlu arasındaki viraj yolların kaldırılması ve duble yol yapılması için sonuna kadar çalışacağım” dedi.

 

“TAPU SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİZ”

Tekeler’de mahalle kahvehanesinde gerçekleştirdiği açıklamada, ilçesinin sorunlarına hiçbir zaman uzak olmadığının altını çizen Tosun, “Hamdolsun Karpuzlu’da doğduk, büyüdük, yetiştik ve bir yerlere geldik. Aynı zamanda dünden bugüne siyasetin de içerisindeyiz. Sizlerin içinde yetiştik. MHP’nin iktidara gelmesiyle birlikte Tekeler Sulama Göleti’ni en kısa zamanda tamamlayacağız. Yine mahallemizdeki tapu sorununu da biliyoruz ve çözüm için çalışacağız. Mahallemizde yol sorunu da söz konusu. 2019’da MHP olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni alırsak bu yolu yapacağımızın da sözünü veriyorum. Mahallemizdeki sokaklara parke taşı döşeme konusunda da eksiklikler var, bu konularda girişimlerimiz olacaktır” dedi.

 

“BİR NEFES DE SİZ OLUN”

Sorunların çözüme kavuşması için girişimlerini sadece sıklaştırmakla kalmayacağını aynı zamanda takipçi de olacağını kaydeden Tosun, “Sizlerden Karpuzlu’nun evladına destek olunması için partimize destek istiyorum. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağılması için bir nefeste siz olun. Ülkemizin bekasına hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler