27 Nisan 2024, Cumartesi

“Aydınlık sayfa açmak için buradayız”

22 Nisan 2015, Çarşamba 15:21

     


AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Belediye Meclis Üyeleri ve partilerle birlikte Çine Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek mahalle muhtarların sıkıntılarını dinledi.

 

Uslu, bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinden de parti olarak güçlü bir şekilde çıkacaklarını belirterek, “Aydınlık sayfa açmak için buradayız” dedi.

 

“MUHTARLAR ŞEHRİN AYNASIDIR”

AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, “Biz, Aydın’dan birlikte yeni ve çoktandır hak ettiğimiz daha aydınlık bir sayfayı açmak üzere buradayız. Aydın’da muhtarlarımızla el ele ve sırt sırta veririz. Çünkü muhtarlarımızı hakikaten şehrin aynasıdır. Onlar şehrin bulundukları her ölçekte ve şehrin ruhunu temsil eder. Bir şehrin ortalamasını görmek istiyorsak muhtarlarımıza bakın ve sonra şehrin analizini yapın” diye konuştu.

 

Çineli muhtarla bir araya gelmesindeki amacı açıklayan Uslu, şunları söyledi:

“Bu gün sizlerle bir araya gelmemizdeki amaç, hem hedeflerimiz paylaşmak önemlisi de siz sizden dinlemek için buradayız. Bizim ne yapmak istediğimiz herkesin malumunda. Biz Türkiye geneline baktığımızda her seçimden anlımızın akıyla çıkan ve bu seçimde de aynısı ile çıkmaya hazırlanan bir oluşumuz. Türkiye’ye kesintisiz bir şekilde 13 yıldır sürekli büyüterek, sürekli güçlendirerek idare edebilmiş bir iktidarız. Burada bir başarı hikayesinin olduğunu seven de sevmeyen de kabul edecektir. Niye? İktidar tesadüfen olunur mu? Hem başarısız olacaksın hem kötü yöneteceksin hem de her seçimde büyüyeceksin. Böyle bir şey olabilir mi? Demek ki bu güne kadar hamdolsun vaat ettiklerimizi nasıl yaptıysak bu yaptığımızı vatandaşımıza da algılatabildik.”

 

“BİZ, KENDİMİZE YAPTIKLARIMIZLA GÜVENİYORUZ”

AK Parti olarak Aydın’da bu güne kadar bu büyük hizmetler kazandırdıklarının altını çizen Uslu, şunları kaydetti:

“Bunlar yeter mi diyor? Hayır yetmez. Aydın daha iyisine layık. Çine çok daha iyisine layık. Türkiye’nin tarım ekonomisinin merkezini Aydın’a getirmek mümkün. Çünkü her şey bunu materyal olarak sunuyor. Bu defa büyük ve gerçekten hak ettiğimiz noktayı taşıyabilecek bir siyasi tercihi siz yapın, bizde bütün yatırımlarımızla, bütün gücümüzle Aydın’ın yanında Aydın’ın arkasında olalım. Biz bunun için varız. Buna talibiz. Biz kendimize güveniyoruz. Yaptıklarımızla güveniyoruz. Birçok siyasi oluşum burada vaat edebilir ama benim vaatlerim kadar yaptıklarım var. Yaptıklarımla ürettiğim bir başarı istikrarım var. Biz, bu istikrarı bu ülkede devam ettirmek istiyoruz.”

 

“DÜNYANIN 16. BÜYÜK EKONOMİSİNE SAHİBİZ”

Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla büyüdüğünü söyleyen Uslu, “Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü ekonomisine sahibiz. Bütün göstergeler açık. Eksiğimiz var mı? Var. Daha iyisini yapabilir miyiz? Allah’ına kadar yaparız. Ama bunu AK Parti ile bu ülke, güvenerek ve tek başına iktidar döneminde yakaladı. Şuanda Dünyanın 16’ncı büyük ekonomiyiz. Hedefimiz ilk on. Bunu da başarıcağız. Bu başarıya hep birlikte devam ettireceğiz” dedi.

 

“BİRLİKTE ÜRETİLİM BİRLİKTE PAYLAŞALIM”

Uslu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“7 Haziran’da Türkiye iki şeyi seçebilir. Ya yeniden tek parti iktidarıyla büyümeye devam edeceğiz. Ya da koalisyon olacak. Koalisyon geldiğinde bu ülke neler yaşadığını biliyor. Türkiye bunun bedelini çok ağır ödedi. Bu seçimlerde ya istikrarı ya da daralmayı seçeceğiz. Biz diyoruz ki bolluğu, mutluluğu, özgürlüğü ve rahat bir nefes almayı paylaşalım. Bunu da muhtarlarımız desteği ile yapalım. Biz Türkiye’yi nasıl yönetiyorsak Aydın’ı da muhtarlarımızla beraber bütün sosyal paydaşlarımızla beraber biz birlikte yöneltmeye talibiz. Nasıl birlikte başarmaya talipsek, nasıl sizin desteğini yanımızda ve yüreğimizde hissetmeye talipsek, birlikte yöneltmeye talibiz. Gelin tutun ellerimizi birlikte bölüşelim, birlikte üretelim, birlikte başaralım.”

 

“HİÇ HİZMET GELMİYOR”

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, “Çine’nin 72 mahallesi var. Bunları 6’sı gerçek diğerleri çakma mahalle. Muhtarlarımızın 20 tanesi değişti. Hepsi fişek gibi ama hepsi oturuyor, hiçbir hizmet gelmiyor. Bizler 657 Sayılı Kanuna göre kamu görevi yapan muhtarlarız. Bu kanunun hiçbirinden faydalanamıyoruz. Devletin muhtarlarımızın sosyal güvenliğini ödemesini istiyoruz” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler