19 Nisan 2024, Cuma

Memleket’in il ve ilçe başkanları tanıtıldı

21 Haziran 2021, Pazartesi 08:23

     


Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, düzenlediği basın toplantısı ile partisinin İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile oluşturulan 9 ilçe başkanını tanıttı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Memleket Hareketi Kurucu Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Aydın il genelindeki görev alan partilileri, kaynaşma ve tanışma toplantısında bir araya geldi. Efeler’de bulunan bir kır düğün bahçesinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları katıldı.

“ŞUAN DA DOKUZ TANE İLÇE BAŞKANIMIZ YANIMIZDA”

Memleket Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, Memleket Partisi’nin bir ihtiyaçtan doğduğunu vurguladı. Başkan Yenipazarlı, “Memleket Partisi bildiğiniz üzere bir ihtiyaçtan doğdu. Toplumumuzun bu denli ayrıştırıldığı bir yerde, her gün yeni bir kavganın, yeni bir tartışmanın yaşandığı bu ülkede kardeşliğimizin pekiştirilmesi, toplum içindeki ayrıştırmaların bütünleştirilmesi, halkımızın kardeşçe yaşayabilme umudu için çaba sarf etmek için Memleket Partisi kurulmuştur. Partimizin kurulmasının ardından Aydın ilimizde örgütlenme çalışmalarımıza başladık. Şuan da dokuz tane ilçe başkanımız yanımızda, toplam 11 tane ilçe başkanımız örgütlenmek üzere Aydın ilimizde görevlendirilmiştir. Önümüzde ki süreçte İl ve ilçe yönetim listelerimizi yüksek seçim kuruluna teslim edeceğiz. Temmuz ayında da ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir siyasal parti 3 ay içerisinde örgütlenmesini tamamlamış ve kurultayını yapmış olacak. Halkımıza bizlere gösterdikleri güvenden dolayı çok teşekkür ederiz. Sayın genel başkanımızla birlikte halkımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın özgürlüklerini demokrasi ile taçlandırmak için bu mücadeleye başladık” diye konuştu.

“AYDIN’DA BÜTÜN YÖNETİM KURULLARINA TALİBİZ“

Memleket Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Cavit Yenipazarlı sözlerine şöyle devam etti;

“Gençlerimiz, çiftçilerimiz geleceğinden endişeli, emekçilerimizin geleceğinden endişeli, halkımız geleceğinden endişeli. Bizim görevimiz halkımızın bu endişelerini ortadan kaldırmak. Halkımızın geleceğine umutla bakmasını sağlamaktır. Herkesin bildiği üzere susuzluk ve kuraklık Aydın’da tarımın ve çiftçiliğin bitmesine sebep olmaktır. Köylümüz bu sebepten dolayı mağdur durumdadır. 1 yılı aşkın süredir pandemi sürecinde de bütün esnaflarımız, bütün gençlerimiz mağdur olmuşlardır. Özellikle okullar kapalıyken yarım yamalak interneti olmayanlarla, olanların aynı yarışa zorlandığı bir sınav maratonuna girdi gençliğimiz. Uzaktan eğitimle, yüz yüze eğitim arasında dağlar kadar fark olduğunu yaşayarak görüyoruz. Bu mağduriyetleri gidermek için Memleket Partisi elinden geleni yapacaktır. Bilgisayarsız ve internetsiz hiç bir gencimiz olmayacaktır. Çiftçilerimizin mağduriyetleri de Memleket Partisi iktidarında karşılanacaktır ve hiç kimse Memleket Partisi iktidarında aç kalmayacaktır, işsiz kalmayacaktır. Onun için sloganımız Mavi’dir. Memleket Partisi olarak yerli üretimi destekleyerek, üretim faaliyetlerini arttıracağız. Memleket Partisi Aydın olarak Aydın’da bütün yönetim kurullarına talibiz. “

“ATAY’IN BU KONUDA BİZDEN BÖYLE BİR TALEBİ OLMAMIŞTIR”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yenipazarlı, Efeler Belediye Başkan Mehmet Fatih Atay’ın Memleket Partisi’ne geçeceği iddialarına da “ Sayın Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın bu konuda bizden böyle bir talebi olmamıştır. Bizimde kendisinden böyle bir talebimiz olmamıştır. Bu süreçte hiç bir şekilde böyle bir temasımız olmamıştır” diyerek yalanladı.

İL YÖNETİMİ KURULU’NDA YER ALANLAR

Memleket Partisi Aydın Kurucu İl Yönetim Kurulu isimleri şu kişilerden oluştu:

İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yılmaz ve Fulya Filiz, İl Sekreteri Habibe Gürer, İl Saymanı Suat Soner, İl Eğitim Sekreteri Mehmet Ali Işık, Gençlik Politikalarından Sorumlu Duygu Çiloğlu, Kadın Politikalarından Sorumlu Zerrin Acar ile Remziye Özbek, Basından Sorumlu Hayriye Gülfidan, Meslek Odaları ve Sendikalardan Sorumlu Mutlu Cantaş, Hukuk İşlerinden Sorumlu İhsan Sağır, Çevre ve Doğa Politikalarından Sorumlu Gamze Görcelioğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri de Dilek Bolpaça, Abdullah Kaçar, Ramazan Kamacı, İlknur Şentürk, Rauf Yumuk, Hatice Gümüştaş, Gökhan Gültekin, Mustafa Güneri, Hasan Toker ve Ahmet Ören.

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLARI

Efeler İlçe Başkanı Ahmet Mahir Can

Söke İlçe Başkanı Sibel Işık

İncirliova İlçe Başkanı Ergun Eğrifes

Sultanhisar İlçe Başkanı Ünsal Ünal

Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya

Bozdoğan İlçe Başkanı Cavit Başoğlu

Kuşadası İlçe Başkanı Hasan Sargın

Karpuzlu İlçe Başkanı Erol Sağdıç

Didim İlçe Başkanı Cüneyt Cabı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler