27 Nisan 2024, Cumartesi

CHP Çine'de 'Artık Tamam' dedi

21 Haziran 2018, Perşembe 15:18

     


CHP Çine İlçe Örgütü 'Artık Tamam' mitingi gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen mitingde CHP Aydın Milletvekil Adayı Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce'nin tahmini oy oranının Cumhurbaşkan Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstünde olduğunu söyledi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

CHP Çine İlçe Örgütü tarafından Taksi Durağı Meydanında gerçekleştirilen 'Artık Tamam' mitingine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekil Adayı Süleyman Bülbül ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi Çine İlçe Teşkilatı da katıldı.

 

"63 MİLYON YATIRIM YAPTIK"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Her zaman ki gibi yine Çine bizi güzel karşıladı. Otogar talep ettiniz Çine'mize yakışır bir otogar yaptık. Yüzme havuzu, spor kompleksi, düğün salonu yaptık. Su sorunlarını çözdük. Ege Et, Türkiye'de bir marka haline geldi. Daha önce batıktı, batık. Büyükşehir eline geçince Aydın'da tüm ilçelerde hizmet vermeye başladı. Üreticiden tüketiciye herkes kazandı. Türkiye'nin en kaliteli, en ekonomik, en hijyenik etini Aydınlılar yiyor. Çine'nin sayesinde, sizlerin sayesinde. Enver Salih Dinçer başkanım ile size hizmet edebilmek için 18 saat çalışıyoruz. Birileri buraya sadece el sıkışmaya geliyor. Biz, hizmetlerimizi açmak için geliyoruz. Yiğidi öldürün, hakkını verin. Siz hakkını vereceksiniz ki biz şevk ile daha çok çalışacağız. 4 yılda Çine'ye 63 milyon yatırım yaptık. Kolay değil. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Tamam mı Çine. Helal olsun size" diye konuştu.

 

"ARTIK SIKILDIK"

Çinelilerden Millet İttifakı ve Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce'ye destek isteyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise "Artık sıkıldık. Birbirlerine kötü sözler söylüyorlar. Gülen liderler görmek istiyoruz, artık. Bizlerde gülemiyoruz. Sizlerden çok büyük destek istiyorum" dedi.

 

"NİYE VERMEDİNİZ?"

CHP Aydın Milletvekil Adayı Süleyman Bülbül, Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce'nin bir puan önünde olduğunu ve ayrıca son anketlere göre Millet İttifakı'nın milletvekili sayısının da 340'larda olduğunu belirtti. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a yüklenen Bülbül, "Burada tapu mağduru kişiler vardır elbette. Bu vatandaşların tapularını vereceğiz dediniz niye vermediniz. Bu vatandaşlar Aydın İl Çevre Müdürlüğüne gitti, kapı önünde bekledi, tapuları veremeyiz dediler. Yasada böyle bir izin yok dediler. İmar affına mera ile ilgili kısmı neden sokmadınız. Biz sözümüzü yerine getiririz. Biz burada meydanda ne diyor isek yaparız. Sizlerin oyu ile iktidara geleceğiz. Birinci turda olmazsa ikinci turda olacak" ifadelerini kullandı.

 

"GENEL SEÇİM KONUŞUYORUZ"

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, AK Partililerin genel seçimleri yerel havaya sokmak istediklerini ifade ederken, "Genel seçim çalışmasını yerel seçim çalışmasına çevirdiler. Yok yollar şöyle, yok şu şöyle bu böyle. Bunların konuşulacağı zaman 2019 Mart ayıdır. Bunlar gerçeklerden kaçıyorlar. Şimdi genel seçim konuşuyoruz. Parke taşının çaresi bulunur, onu çalar getirir gene yaparız sıkıntı yok. Memleket elden gitti mi geri getirmenin çaresi yok. Bunların tek derdi var, insanları uyutmak" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler