26 Nisan 2024, Cuma

“Yunanistan’dan beter oluruz”

20 Mayıs 2015, Çarşamba 16:52

     


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çine’yi ziyaret etti. Uysal, “Kazanamadan harcayan, üretemeden tüketen Türkiye olarak, Yunanistan’dan beter oluruz” dedi.

 

Gültekin Uysal, Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Uysal’ın ziyaretine, DP Aydın İl Başkanvekili Behçet Özkan, DP Efeler İlçe Başkanı Ramazan Mutlu, milletvekili adayları ve partililer eşlik etti. Uysal, DP Çine İlçe Teşkilatı binasında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin CHP’den ve MHP’den çok memnun olduğunu savunarak, şunları söyledi:

“Memleketin demokrasi noktasında açmaza düştüğünü medyadan okuyor ve izliyoruz. Çiftçilerimiz hak ettikleri değeri almazken, birde dünyanın gelişmiş ülkeleri ile ağır şartlar altında mücadele etmektedir. Türkiye’nin 2014 yılı büyüme oranı 2.9’dur. Her türlü zorluklara rağmen bu büyümedeki en büyük pay yine çiftçilerimizin olmuştur. Artık buralarda pamuk ekilmiyor. Neredeyse Belçika büyüklüğündeki toprağımız tarım dışında kaldı. Biz diyoruz ki, üreten bir Türkiye dünyaya hükmedecek. Kazanmadan harcayan, üretmeden tüketen bir ülke olmaya devam edersek, Yunanistan’dan daha beter hale geleceğiz. Ama yönetenlerin umurunda değil, onların gemicikleri var, onların sarayları var, onların evlerinde sakladıkları milyar dolarları var. Bu ülke istikametini tekrar çizmesi gerek. Yeni nesil Demokrat Parti olarak büyük bir çaba içerisindeyiz. AK Parti CHP ve MHP’den sonuna kadar razıdır. Demokratlar olarak çıktığımız bu yolda dimdik ayakta durarak emanet edilmiş değerleri yarınlara taşımak ve ülkemizi üreten ve huzur dolu bir ülke haline getirmek istiyoruz. Biz dünümüzü unutanlardan değiliz. Dünü unutanların yarınları olamaz. Bugün Türkiye de demokrasi uğruna mücadele vermiş bir hareket olarak bu demokrasi modelle meselelerin çözülemediği ortadadır. Dünün Demokrat Partilileri, Türkiye’nin her köşesinde milletin davasına sahiptir ve olmaya devam edecektir.”

 

"DEMOKRATLAR KENDİNİ GÖSTERECEKTİR"

Çineli Demokrat Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Zühtü Soydar, Çine'de demokratların sandıkta kendilerini göstereceğini ve eski günlerine geri dönmek istediklerini belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler