26 Nisan 2024, Cuma

Çine Hükümet Konağı tamamlanıyor

19 Mayıs 2020, Salı 18:48

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yapımı devam eden modern Çine Hükumet Konağı'nı ziyaret etti. Savaş, konağın Eylül ayı içerisinde hemşehrilerinin hizmetine açılacağını duyurdu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, memleketi Çine'deki AK Parti Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederken ardından AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden ile birlikte hemşehrilerini selamlayarak hayırlı iş bol kazançlar diledi. Savaş geçtiğimiz günlerde vefat eden Çine'nin en eski esnaflarından Önder Kırem'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ile birlikte yapımına devam edilen yeni modern Hükumet Konağını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Savaş, çalışma hakkında bilgiler edindi. Kaymakamlık, Adliye Sarayı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bir arada olacağı Çine Hükümet Konağı hakkında bilgi veren Savaş, inşaatın en geç Eylül ayı içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, "Hükümet Konağı binamız 8 bin metrekarelik bir alana sahip ve toplamda 7 kattan oluşuyor. Kaymakamlık, Emniyet ve Adliye de Hükümet Konağımızın içerisinde olacak. İlçemizde bu binaya hakikaten ihtiyacımız vardı. Mevcut binamız eski ve günümüz standartlarına cevap vermeyen nitelikte idi. Tamamlandığında Çine'mize yakışan modern bir bina olacak. Ben yeni hükümet konağımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya da buradan teşekkürlerimizi sunuyorum. Çine Hükümet Konağı'nın maliyeti 15 milyon lira. Aynı zamanda eski binanın yıkılmasıyla ilçemiz geniş bir meydana da kavuşacak" şeklinde konuştu.

 

"EN BÜYÜK TEŞEKKÜR SİZİN"

Çine'nin modern bir Hükumet Konağı'na kavuşacağının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, en büyük teşekkürü AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın hak ettiğini ifade ederken, Savaş ise "Allah hepimize güzel işler nasip eylesin. Birlikte daha güzel projelere inşallah" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler