26 Nisan 2024, Cuma

Abdurrahman Öz: Çerçioğlu’na 3 görev veriyorum

17 Ekim 2016, Pazartesi 09:24

     


AK Parti Çine ilçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na “3 görev veriyorum. Aydın Efeler Yeni Dört Yol Kavşağı’na köprü yapsın. Konuşmalarını kağıttan okumasın. Aydın’ın hangi ilçesine ne kadar gitmiş, bunu açıklasın” dedi.

 

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de inşa edilen itfaiye binası ve Kalabak Köprüsü açılışında, Astim Köprülü Kavşak yapımı esnasında fore kazıklarında sorun olduğu iddiası üzerine, kendisine atfen, "Fore kazık deyince benim aklıma kısa bir süre önce açtığımız köprülü kavşak geldi. Bir muhterem der ki neymiş efendim 'kazıklar uzunmuş, kazıklar kısaymış.' Kardeşim senin bu kazıklarla derdin ne, bu kazıklar seni niye gerdi” diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na şu sözleriyle seslendi: ''Kötü sözü biz sahibine iade ediyoruz. Aydın’a yapılan hizmetlerden mutlu olduğumuzu söylüyorum. Tavsiye ettiği şeyleri kendisi içsin. Hanımefendiye siyaset nezaketi çerçevesinde çok güzel cevap verdiğimiz için kendisi hala kazıklarda kalmış, oralarda duruyor. Benim ona tavsiyem çok fazla sinirlenmesin. Eğer sakin olamıyorsa doktora gitsin. Biz tıbbi olmayan şeyler tavsiye etmeyiz. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin. Karpuzlu’ya giderken Çaltı Köprüsü'nden geçti, ben ona geçme dedim mi? Tabi geçecek, kimseye geçme diyemeyiz. Madem benim cevaplarım üzerinden siyaset yapıyor. Ona üç görev veriyorum. Birincisi konuşmalarını kağıttan okumasın. İkincisi Aydın Efeler Yeni Dört Yol Kavşağı sıkışık, oraya da köprü yapsın. Üçüncüsü hangi ilçeye kaç kere gittiğini açıklasın.''

 

ÖZ, “BASINA YANSIMAYAN GÖRÜNTÜLER VAR” DEDİ

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, konuşmasında FETÖ/PDY hakkında da açıklamalarda bulundu. Muhalefetin mağdur edebiyatı yaparak kendisine pay çıkarma eylemi içerisinde olduğunu ifade eden Öz, “Asıl mağdur Türk milletidir. Niye benim, senin telefonunda bunların yazıştığı sistemler çıkmıyor. 15 Temmuz gecesi basına yansımayan görüntüler var. Sanki Genel Kurmay Kavşağı’nda 50 Özel Harekat Polisi'miz şehit edilmedi, sanki insanlarımız şehit edilmemiş gibi bir mağduriyet algısı yaratmaya çalışıyorlar. Mağdur 79 milyon vatan evladıdır. Yanlışlıklar olabilir, bunlar zaten gün geçtikçe ortaya çıkıyor ve düzeltiliyor. Bir hakim yaklaşık 10 bin lira aylık alıyor, karı koca 20 bin yapıyor. Kim veriyor bu parayı, devlet veriyor. Şimdi size versin FETÖ” dedi.

 

BAŞKANLIK SİSTEMİNE HALK KARAR VERECEK VURGUSU YAPTI

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, başkanlık sisteminin Aydın’da çok farklı anlatıldığını belirtirek, “Büyükşehir Yasası'na karşı çıkanlar, şimdi bütün yetkilerini sonuna kadar kullanıyorlar. Başkanlık sistemi üniter yapının ortadan kalkmasını gerektirmiyor. Anayasanın ilk dört maddesi değişmeyecek. Ama burada birileri bunları yanlış anlatıyor. Biz AK Parti olarak, başkanlık sistemine 550 vekil ‘evet’ dese bile referanduma gidecek ve halkımızın vereceği kararı uygulayacağız” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler