26 Nisan 2024, Cuma

"Rakibimiz CHP'dir"

16 Ağustos 2018, Perşembe 16:17

     


AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok, Çine'de belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Başkan Aday Adayı Eşiyok, "Rakibimiz CHP'dir" dedi.

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi Çine'de siyasi kulisler ısınmaya başladı. Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını resmi olarak ilk açıklayan isim AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok oldu.

"BAŞARACAĞIZ"

Mahalle muhtarları, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve parti yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Soner Usta'nın Yeri'ndeki kahvaltılı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Eşiyok, şunları söyledi: Yerel seçimlerin startını vermiş bulunmaktayız. Kendim ve partim adına AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Ben, Çine'nin Umurköy Mahallesi'ndenim. Sizin evladınız sayılırım.Sürece erken başlama kararı aldık. Allah'ın izni ile Çine'de AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. İlçemizi daha iyi yerlere getirmemiz için AK Parti bayrağını Çine Belediyesi'ne dikeceğiz. Hiç bir aday adayı ile bir problemimiz yok. Onlarla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bizim rakibimiz şuan Çine Belediyesi'ne sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. CHP'den bayrağı devralıp AK Parti bayrağı ile ilçemize çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Zorlu bir süreç bizleri bekliyor, bunun farkındayız ancak başaracağız. Halkımızın temsilcileri siz muhtarlarımızdan destek bekliyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyor ve bu sorunları hükumetimizin de desteği ile sona erdirmek istiyoruz. İlçemizi göç veren değil, göç alan bir ilçe haline dönüştürmek istiyoruz.

"ADAY ADAYLARINI SAHİPLENECEĞİZ"

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok'u ilk tebrik eden, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun oldu. Başkan Tosun, yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk aday adayımızın açıklanması için buradayız. Bu süreci hep birlikte götürmek istiyoruz. Öncelikle kardeşimizi tebrik ediyor ve Allah yol açıklığı versin diyoruz. İlçe teşkilatı olarak her aday adayına eşit ve aynı mesafedeyiz. Halkımız kimi istiyor ise adayımız yapmak istiyoruz. Anketler yapılacak, teşkilat temayül yoklamaları yapılacak. Kim seçilebilecek ise onun aday olmasını istiyoruz. Aday aday sayısı 3'e 4'e inecek ve ardından genel merkez tarafından belirlenecek olan adayımız ile yolumuza devam edeceğiz. Bizim için aday adaylarımız çok değerli. Hepsini sahipleneceğiz. Kimseyi dışlamadan kırıp dökmeden daha da güç birliği yaparak, Çine'de bu seçimden galip çıkmak ve ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Çine, AK Belediyecilik ile hiç tanışmadı. Biz bunu başaracak ve ilçemizi çiçek gibi yapacağız".

MUTLU MENDERES EŞİYOK KİMDİR?

Mutlu Menderes Eşiyok, 1987 yılında Çine'de dünyaya geldi. Çine'nin Umurköy Mahallesinden Mutlu Menderes Eşiyok, ilkokul ve ortaokul eğitimini Çine Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Çine Süper Lisesi ve ardından Sabancı Üniversitesi'nden başarı ile mezun olan Mutlu Menderes Eşiyok, endüstri mühendisi olması ile birlikte çok iyi derecede İngilizce biliyor. Eşiyok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Menderes Eşiyok, AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Üyesi. Eşiyok, evli ve bir çocuk babası. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler