26 Nisan 2024, Cuma

“Ben kaymakam, vali dinlemem”

15 Mart 2019, Cuma 11:48

     


Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında Çine’nin Kahraman Mahallesi'ni ziyaret etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Kahraman Mahallesi'ne düğün salonu kazandırmak istediklerini, inşaatın kaymakamlık ve valilik tarafından engellendiğini öne süren Dinçer, “Ben ne kaymakam ne vali ne başka birisini dinlemem. Bu düğün salonu yaz sonu hazır olacak. Önümüzdeki kışa düğün tarihlerinizi almaya başlayabilirsiniz. İstiyorlarsa gelsin inşaatı durdursunlar.” dedi.

 

Dinçer'e, mahalle ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

 

“BUNLARIN DERTLERİ ÇOCUKLARINI İŞE SOKMAK VE BANKALARDAN KREDİ ALMAK”

Rakibinin "Bunlar bir şey yapmadı." iddialarını hatırlatan Dinçer, “Peki Kapalı Pazaryeri'ni, Şeyhler Düğün Salonu'nu, Çine Otogarı'nı, Kuvayı Milli Müzesi'ni, sosyal tesisler gibi yatırımları kim yaptı. Bir toplulaştırmayı bile yapamadınız. Hadi para yok. Alabanda Kavşağı'nı açamadınız. Hastanenin önüne kavşak istedik. Bu kavşağını açmak bu kadar zor mu? Bunları yapamıyorsun buraya gelip şunları bunları yapacağım diyorsun. Arkadaşlar bunların hiçbir şey yapmak gibi dertleri yok. Bunların tek dertleri çocuklarını işe sokacaklar. Kendilerine bankalardan kredi alacaklar.” diye konuştu.

 

Dinçer konuşmasına şöyle devam etti: “Sizlere düğün salonu söz vermiştik. Bize Çamlık'ı verdiler. Tam düğün salonuna başlıyoruz, Aydın Valisi komisyon topladı. Çamlık'ı bizden aldı hazineye verdi. Biz başlayamadık. Ondan sonra toplulaştırma başladı. Toplulaştırma başlayınca Kadriye hanımı hepiniz tanırsınız. Kadriye hanıma dedik ki ‘Kahraman Mahallesi'nde bir tarla vardı. Bu tarlayı al. Bize çamlığı ver. O da tamam.’ dedi. Hazine Çamlık'ı bize teslim etti. Hemen düğün salonu inşaatını başladık. 3 ay sonra Çine Kaymakamlığı'ndan bir yazı. 'Düğün salonunu durdurun. Burası sizden alınmıştır. Tekrar hazineye verilmiştir.' diye. Ben bugüne kadar bunları sizlere söylemedim. Acaba çözebilir miyim diye. Bugüne kadar çözemedik. Ancak ben ne kaymakam ne vali ne başka birisini dinlemem. Bu düğün salonu yaz sonunda hazır olacak. Önümüzdeki kışa düğün tarihlerinizi almaya başlayabilirsiniz. İstiyorlarsa gelsin inşaatı durdursunlar.” dedi. Tekrar göreve geldiklerinde kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

 

“YERELDEN KALKINACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Yerel seçimde ittifak seçimi yaşayacağız. Ülkenin başındaki zat ne kadar bölmeye çalışsa da, yüzde 50’sine terörist yüzde 50’sine bende dese de bu insanlar bunlara 31 Mart’ta dur diyecek. Büyük illeri kaybediyorlar. Onların da aklı gidiyor. Çine’deki durum da aynıdır. 31 Mart’ta Çine’de Enver Salih Dinçer, Aydın’da Özlem Çerçioğlu başkandır. Kalkınma yerelden başlıyor. Devletten bir şey olmuyor. Yerelde; Çine’de kalkınmayı Enver Salih Dinçer, Aydın’da Özlem Çerçioğlu yapacaktır.” diye konuştu.

 

“BU KADAR YALANI NASIL BULDUKLARINA HAYRET EDİYORUM”

Türkiye’de kuyrukların yarıştığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Tezcan, “Bir tarafta tanzim satış kuyruğu diğer tarafta işsizlik kuyruğu yarışıyor. Böyle bir tablo yarattılar. Hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye bir söz vardır. Emin olun bu kadar yalanı nasıl bulduklarını ben hayret ediyorum. Gözümüzün içine baka baka bu kuyruklara varlık kuyruğu dediler. Vay anasına. Bu kadar yalan sihirbazlığı olur mu? Şeytanın aklına gelmez. Şeytan işi desen şeytan itiraz eder. Bana iftira atmayın ben bulamam bu kadar yalanı der.” dedi.

 

Tezcan, Kahraman Mahallesi halkından Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için destek istedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler