26 Nisan 2024, Cuma

"Çine'nin kaybedecek 5 yılı daha yok"

11 Eylül 2018, Salı 13:02

     


Çineli AK Partililer, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok'un vermiş olduğu dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Aday Adayı Eşiyok, "Çine'nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, parti teşkilat üyelerine Çamoğlu Kır Düğün Salonunda dayanışma yemeği verdi. Yemeğe AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, yapmış olduğu konuşmasında Çine'nin artık AK Belediyecilik ile tanışma vaktinin geldiğini ve bunu başaracaklarına inandığını ifade ederken, kendisine yönelik 31 yaşında olması nedeniyle 'daha çok küçük' eleştirisi yapanlara 'Bizler Fatihin İstanbul'u fethettiği yaşı çoktan geçtik' diyerek cevap verirken şunları söyledi: Bugün bu dayanışma yemeğine katılmanız beni fazlasıyla onure etti. Toplantımızda önümüzdeki 31 Mart seçimleri hakkında sizlerle istişarede bulunmak istiyorum.Ben, 1988 Aydın doğumlu ve 31 yaşındayım. Sabancı Üniversitesi Endüstri Muhendisliğinden mezun oldum, evliyim ve geçtiğimiz son kongremizden beri AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesiyim. Değerli yol arkadaşlarım, niyetim olan adaylığın zor ve meşakatli bir görev olduğunun bilincindeyim. Elbetteki bu görev bize tevdi edildiği takdirde elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Burada teşkilatımıza yani sizlere olan inancım tamdır. Hayatım boyunca asla 'ben yaparım' düşüncesinde değil, 'biz hep beraber bu işi başarabiliriz' felsefesine inandım. Daha öncede verdiğim beyanlar üzerine tekrar şunu ifade etmek istiyorum, AK Parti bugün Çine'de belediye seçimlerini kazanmaya en yakın partidir. 24 Haziran seçimlerinde Çine'de 1. parti olduk ve bunu sizlerle başardık. Belediye başkanlığı seçimi kazanmış olduğumuzda genel seçimle beraber zaferi taçlandırma, AK Parti hizmetlerini vatandaşlarımız ile buluşturma başarısı elde edeceğiz. Size burada Çine Belediyesi'nin yapamadıklarını veya yanlışlarını uzun uzun anlatacak değilim bunları zaten hepimiz biliyoruz ve farkındayız. Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde bize fırsat verilirse yeterince konuşuruz.

"FATİH'İN İSTANBUL'U FETHETTİĞİ YAŞI ÇOKTAN GEÇTİK"

Değerli arkadaşlar elbetteki bu süreçte partimizden diğer aday adayları çıkacaktır. Bu çok normal ve demokrasinin bir gereğidir. Tekrar söylüyorum bizim rakibimiz CHP'dir. Bizler bu yolda partimizin askerleriyizgörevimiz her ne olursa olsun, biz buna inandık. Sizlerden ricam lütfen gidin vatandaşlarımız ile konuşun. Beni tanıtın, benim hakkımda merak ettiklerini anlatın, sizin merak ettiklerinizi gelin bana söyleyin. Bunu benim için değil partimizin en doğru adayı bulması için yapın. Geri dönüşler inanın benim için çok önemli. Artık Çine'nin kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Bu yolda vatandaşlarımız ile birlikte seçim kim ile kazanılacak ise onunla gidelim mantığı ile doğru adayı bulalım. Elbetteki kendime inanmasam bu yolda aday olmam. Aday olduğum süreçten itibaren bana da geri dönüşler oldu. En çok bahsedilen olumsuz düşünce ise genç olmam. Genç olduğumdan bahsedilmekte, Allah'a şükürler olsun ki sadece bunu söyleyebiliyorlar ya farklı şeyler söyleselerdi. Benim onlara cevabım sadece şu, 'Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşı çoktan geçtik' Gerideyiz hep daha ileriye giderek, çalışarak, üreterek, inanarak bu yolda mücadele etmeye ant içtik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği bir sözü buradan hatırlatmak istiyorum, 'Gençler büyük devletin evlatları büyük düşünecek' Bu benim için olumsuz bir durum değil aksine gençliğin vermiş olduğu ateşle zafere daha hızlı koşma durumudur. Ben inanıyorum ki bizim halkımız bize güvenecektir. Bize fırsat verecektir. Biz sefer ile mükellefiz; Zafer Allah’tan”

"ÇİNE'Yİ KİMSE TANIYAMAYACAK"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ise şöyle konuştu: "Aday adayı olma cesaretini gösteren babayiğit kardeşimiz Mutlu Menderes Eşiyok'a hayırlı olsun, Allah yol açıklığı versin diyoruz. Daha başka aday adaylarımız çıkacaktır. Onlarda bizlerin baş tacıdır. Aday adaylarımıza sahip çıkacağız ve genel merkezin belirlemiş olduğu adayın arkasında durarak Çine'de belediyeyi kazanacağız. Geçtiğimiz seçimlerde şuna şahit oldum, adayımız belirlendikten sonra onu ilk eleştiren partililer oluyor. Bunu yapmayacağız, partimize zarar vermeyeceğiz. Şimdi 2014 seçimlerinde bizim adayımız seçimi kazansaydı Allah aşkına Çine daha iyi konumda olmaz mıydı, daha güzel hizmetler yapmaz mıydık? Biz rüştünü belediyede kanıtlamış bir partiyiz. Çine'mizin mahallelerini sokaklarını çiçek gibi yapacağız. Saygıdeğer vekilimiz Mustafa Bey'in de dediği gibi 5 yıl sonra Çine'yi kimse tanıyamayacak." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler