26 Nisan 2024, Cuma

Çine'deki son demokrasi nöbetinde birlik vurgusu

11 Ağustos 2016, Perşembe 13:41

     


15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanların ikinci bir emre kadar boş bırakılmaması gerektiğini söylemesi üzerine AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binası önünde tutulan demokrasi nöbeti sona erdi. Nöbetin son gününde lokma, aşure ve tatlı hayrı yapılarak, mevlit okundu. Çine Müftüsü Feyyaz İdin eşliğinde demokrasi şehitleri ve gazileri başta olmak üzere millet için dua edildi.

 

Demokrasi nöbetinin Çine'deki son gününe katılım yoğu n oldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı nöbete, Çine Kaymakamı Özkan Demir, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve bir çok muhtar katıldı.

 

"DEMOKRASİ KAZANIYOR"

Çine Kaymakamı Özkan Demir yapmış olduğu konuşmasında şu sözleri sarf etti: Cennet gibi vatana sahibiz, zor bir coğrafya yaşıyoruz. Gerçekten zorluğu giderek artıyor, maalesef daha da zorlanarak karşımıza çıktı. Gerekirse her türlü bedeli ödeyeceğiz ama bu toprakları kimseye bırakmayacağız. Nöbetlere katılan bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum. Demokrasi kazanıyor biz birlikte olduğumuz sürece hiç bir güç bizi yıkmaya yetmeyecek.

 

"OKÇULAR TEPESİNİ HİÇ TERK ETMEDİK"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ise, şöyle konuştu: Nöbet yerlerini hiç terk etmedik, okçular tepesini hiç terk etmedik. Allah sizlerden razı olsun. Bayrak dediniz, vatan dediniz. İnşallah yapılan bu şer hareketi hayra dönüşmüştür. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Vatan, bayrak diyen herkes hangi görüşten olursa olsun meydanlardaydı. Allah tutulan nöbetleri hayırlara çevirsin. Uyanık olmaya devam ediyoruz. Oyun oynamaya devam edecekler, biz hep birliğimize sahip çıkacağız. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler