26 Nisan 2024, Cuma

Savaş’ın ağzındaki baklayı, Dinçer çıkardı

9 Kasım 2016, Çarşamba 09:02

     


AK Parti Aydın Milletvekili Çineli Mustafa Savaş’ın doğal gaz ile konusunda sarf ettiği fakat açıklama yapmadığı konuda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bilgi verdi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, doğal gaz konusunda 'Önümüzdeki günlerde Çinelilere müjdeli bir haber vereceğim' derken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, nüfusu 20 bin üzerinde olan ilçelere müracaat ücreti talep edilmeden doğal gaz fırsatı sunulacağını ve bu konuda Çine'de de gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın müjdeleyeceği gelişmenin, Bakanlar Kurulu’nun kararı ile BOTAŞ'ın mevcut doğal gaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ilçelere doğal gaz ulaştırılması için gerekli yatırımları yapmaya başladığı ve nüfusu 20 binin üzerinde bulunan ilçelere, müracaat ücret talebi olmaksızın doğal gaz getirileceği olduğu öğrenildi.

 

ÇİNE İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNULACAK

AK Partili Çine Belediye Meclisi Üyesi İsmail Çerçi, meclis toplantısında Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e nüfusu 20 bin üzerinde olan ilçelere doğal gaz fırsatı ile ilgili bir haber aldığını ve bu konuda belediye olarak nasıl bir çalışma içerisine gireceklerini sordu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de Aydın’daki yetkili doğal gaz firması yetkilileri ile görüştüğünü, nüfusu 20 bin üzerinde bulunan ilçelerde müracaat ücreti talep edilmeden ayrıcalık tanınarak doğal gaz getirme fırsatı bulunduğunu ve Çine’ye doğal gaz getirilmesi konusunda önümüzdeki günlerde gerekli başvurularda bulunacaklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler