26 Nisan 2024, Cuma

Muhtar Uzun'dan siyasetçilere tokat gibi sözler

7 Haziran 2016, Salı 11:39

     


Çine Muhtarlar Derneği’nin Soner Usta’nın yerinde düzenlediği kahvaltıya katılan Eskiçine Mahalle Muhtarı Erkan Uzun, politikacılardan partizanlığı ikinci plana atmalarını ve Çine’nin kaderinin iki parti arasına sıkıştırmamalarını istedi.

 

AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de bulunduğu toplantıda söz alan Eskiçine Mahallesi Muhtarı Erkan Uzun, Büyükşehir Yasası ile Çine’nin artık 6 değil 72 mahallesinin olduğunu ve 72 mahallenin de aynı hizmeti alması gerektiğini belirterek muhtarların siyasi çekişmeler yüzünden iki arada bir derede kaldığını ve sorunlarını yetkililere iletemediğini söyledi. Muhtarların bir değil belki de 50, 100 sorununun bulunduğunu söyleyen Muhtar Uzun, politikacılara şu sözleriyle seslendi: ''İki parti arasındaki sıkışmışlıkla Çine’mizin kaderi bir tutulamaz. Siyasetçilerin Çine’nin önünü açması, mahallelerimize gelecek hizmetleri hızlandırması ve ötekileştirmeden hizmet vermesi gerekli. Özellikle ötekileştirmeden A parti B parti gözetmeksizin hakka niyetli bir şekilde eşit hizmet edilmesi lazım. Partizanlık ikinci planda olmalı, muhtarlarımızın sıkıntıları çok, hiçbirini dile getiremiyor. Dilekçe yazmak istemiyorum. Boykot etmek istiyorum, karşılığını bulamadım, bulan arkadaşlara da diyecek bir şeyim yok hayırlı uğurlu olsun.''

 

CEVAP VEREN OLMADI

Siyasilerin aralarındaki çekişmelerden ötürü Çine'nin önünün kesildiğini ve her mahalleye eşit hizmet edilmediğini ima eden Eskiçine Muhtarı Erkan Uzun’un bu sözlerine karşılık hiçbir siyasetçiden cevap gelmedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler