20 Nisan 2024, Cumartesi

“Aydın’ın sorunlarını hep birlikte çözelim”

6 Temmuz 2021, Salı 14:46

     


Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Milli, “Biz yıkıcı değil, yapıcı bir siyaset yapacağız. Eleştirirken çözümünü de sunacağız. Aydın’ın sorunlarını da tüm siyasi partiler bir araya gelip konuşalım ve hep birlikte çözüm üretelim” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

tvDEN’de yayınlanan Gazeteci Mehmet Aydın’ın hazırlayıp sunduğu Güne Bakış programına konuk olan Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Milli, “Ben il başkanlığı görevini 6 Nisan’da devraldım. Pandemi kısıtlamaları, Ramazan ve Bayram derken 3 ayı geride bıraktık. Fakat son 1,5 aydır etkin bir şekilde sahadayız. Bir yandan yeni il yönetimimizi oluşturmaya, bir yandan da ilçelerimizde teşkilatlanmaya çalışıyoruz. Teşkilat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

“SİYASETİN TÜRBANLI EFESİ OLACAĞIM”

Emekli bir eğitimci olduğunu ve 4 ayrı üniversite bitirdiğini ifade eden Milli, “Ben aynı zamanda profesyonel okçuyum. Hedefi 12’den vurmak için çalışıyorum. Emeklilik sonrası katıldığım ve aktif siyaset yaptığım AK Parti’den 2017 yılında istifa ettim. Tekrar siyaset yapmayı düşünmüyordum fakat Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile aynı düşüncelere sahip olduğum için Gelecek Partisi’nin Aydın’daki kurucu yönetiminde yer aldım. Kurucu il başkanımızdan sonra görev alan arkadaşımız sağlık sorunları nedeniyle bırakmak zorunda kalınca bu görev bize verildi. Biz de elimizden geldiğince çalışıyoruz, çalışacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem hanıma ‘Topuklu Efe’ diyorlar. Ben de Aydın’da siyasetin türbanlı efesi olacağım. Siyasette bireysel olarak bir sonuç elde edemezsiniz. Biz hem il teşkilatımızla hem de ilçe teşkilatlarımızla, partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızla önemli başarılara imza atacağız. Seçimler ne zaman yapılır bilemiyorum ama Aydın’da çok sayıda belediye başkanlığını kazanacağımızı düşünüyorum. Aydın’ın 8 milletvekilliğinin de en az 4’üne talibiz” diye konuştu.

“GENÇLERE VE KADINLARA ÖNEM VERİYORUZ”

Gelecek Partisi’ne toplumun tüm kesimlerinden bir ilgi olduğunu da ifade eden Milli, “Gençlere ve kadınlara ayrı bir önem veriyoruz. Zaten Z Kuşağı dediğimiz gençlerimizin de partimize ilgisi çok daha farklı. Bu nedenle Aydın’da güçlü bir gençlik kolları yapılanması oluşturuyoruz. Çok başarılı bir kardeşimizi de Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirdik. Kadınlarımızın da siyasette aktif olarak rol almasını istiyoruz. Her ne kadar anketlerde bizim oyumuzu düşük gösterseler de biz bunun böyle olmadığını biliyoruz. Gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda bizi ve partimizi tanıyorlar, ‘Ahmet Davutoğlu’nun partisi’ diyorlar” diye konuştu.

“YIKICI DEĞİL YAPICI OLACAĞIZ”

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da siyasette söz sahibi olduklarını ifade eden Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Milli, “Biz siyaset yaparken yıkıcı değil yapıcı bir kullanacağız. Elbette yanlışları eleştireceğiz fakat çözüm önerimizi de sunacağız. Bu ülke meseleleri için de, yaşadığımız şehirlerdeki sorunlar için de böyle olacak. Aydın’ın sorunlarını, tüm siyasi partiler bir araya gelip konuşalım ve hep birlikte çözüm üretelim. Sadece genel iktidarın değil, yerel yönetimlerin yanlışlarını da konuşalım. Neyin nasıl yapılması gerektiğine dair herkes fikrini korkmadan, çekinmeden söylesin, söyleyebilsin. Sorunlarımızı konuşalım, çözümlerini de ortak akılla üretelim. Biz farklı bir siyaset anlayışı ortaya koyacağız. Sosyal medyada şov yaparak değil, topluma dokunarak siyaset yapacağız. Yaptığımız çalışmalarımızı da basınla ve toplumla sürekli paylaşacağız” dedi. (ELİF DUMANOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler