26 Nisan 2024, Cuma

"Şimdiden hazırlanın"

5 Haziran 2019, Çarşamba 10:49

     


Çine'deki yerel seçimlere Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı olarak katılan ve başkanlığı 417 oy fark ile CHP'li rakibi Enver Salih Dinçer'e kaptıran Celal Özden, "Şimdiden hazırlanın" dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çine'de Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Celal Özden, AK Parti'nin Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği bayramlaşma etkinliğine katıldı. Başkan Özden, bayramlaşmaya katılanlara hayırlı bayramlar dilerken, Cumhur İttifakı gönüldaşlarına 5 yıl sonraki seçimleri işaret ederek, 'şimdiden hazır olun' mesajı verdi.

 

31 Mart seçimini CHP'li rakibi mevcut Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e karşı 417 oy fark ile kaybeden Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Celal Özden, "Sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı. Seçimi çok az bir fark ile maalesef kaybettik. Ama şimdiden hazırlanın. Çinemiz için önümüzdeki seçimi mutlaka kazanmamız lazım" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler