26 Nisan 2024, Cuma

"Türkiye'de ahlak sorunu var"

3 Haziran 2017, Cumartesi 16:44

     


Çine Toplum Sağlığı Merkezi, tütünün zararlarına dikkat çekmek amacıyla Çine Hükümet Konağı'nda stant açtı. Standın ziyaretçisi, 72 yaşındaki Ekrem Yılman, "Türkiye'de ahlak sorunu var" dedi.

 

 

 

Çine Hükümet Konağı'nda kurulan stant önünde açıklama yapan Çine Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ali Mustafaoğlu, tütünün insan sağlığına zararlarının yanı sıra, ekonomik olarak da zarar verdiğini söyledi. Tütünün zararlarının anlatıldığı ve halka broşürlerin dağıtıldığı etkinliğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

 

"SONUMUZ İYİ DEĞİLDİR"

Etkinlikte bulunan Çine'nin Evciler Mahallesi'nden 72 yaşındaki Ekrem Yılman (72), tütünün sigara olarak değil, parfüm ve kolonya olarak kullanılması tavsiyesinde bulundu. Yılman, "Tütünün çok güzel bir kokusu vardır. Bu kokudan faydalanılmalı ve parfüm ve kolonya üretiminde kullanılmalıdır. Allah, insanı güçlü bir varlık olarak yaratmıştır. İnsan iradesi sigarayı bırakacak güçtedir. Bugün sigara üzerinde yazan uyarılar çok iyi ve yerindedir. Türkiye bugün iyi bir yere gelmiştir ancak ahlak konusunda da iyileştirme yapılması şarttır. Ahlak konusunda da toplum bilgilendirilmelidir. Ahlaklı bir toplum inşa edilmelidir. Eğer ahlak bozuk olur ve böyle devam eder ise sonumuz hiç iyi değildir. Bugün Türkiye'de ahlak sorunu vardır. Gençler, uyuşturucu ile mutlu olmanın yollarını aramakta ve ahlak nedir bilmemektedir" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler