27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine, göz hekimine kavuştu

2 Kasım 2016, Çarşamba 16:32

     


Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’nden dönüşümlü olarak gelen göz doktorları ile bir yıldır haftanın iki gününde göz polikliniği hizmet veren Çine Devlet Hastanesi, göz hastalıkları uzmanı Op.Dr. Murat Kaşıkcı’nın göreve başlamasıyla haftanın 5 gününde Çinelilere hizmet vermeye başladı. Uzman Doktor Kaşıkcı, hastanede göz muayenesinin yanında cerrahi tedavilerin de uygulanacağını açıkladı.

 

Göz hastalıkları uzmanı, Op.Dr. Emel Şen’in bir yıl önce ayrıldığı Çine Devlet Hastanesi’ne Afyon Sandıklı Devlet Hastanesi göz hastalıkları uzmanı, Op. Dr. Murat Kaşıkcı atandı. Dr. Murat Kaşıkcı, hastanedeki görevine başladı. Haftanın 5 gününde Çinelilere hizmet verecek olan Dr. Kaşıkcı, hastanede katarak, göz kapağı cerrahileri, tümör ve kitle cerrahileri, gözyaşı kanalı tıkanıklığı cerrahisi gibi birçok göz ameliyatı gerçekleştireceklerini söyledi.

 

“ÇİNE İÇİN İYİ BİR DEĞER OLACAK”

Çine Devlet Hastanesi’nde en son göz ameliyatının 2013 yılında, göz hastalıkları uzmanı, Op. Dr. Hüseyin Levent Denizli tarafından gerçekleştirildiğini söyleyen Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, “Hastanemizde görev yapan göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Emel Şen’in bir yıl önce hastanemizden ayrılmasıyla birlikte Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’nden hastanemize salı ve perşembe günleri olmak üzere, haftanın iki gününde göz doktoru geliyor ve Çinelilere kısıtlı da olsa hizmet veriyorlardı. Şimdi ise göz cerrahileri artık hastanemizde yapılabilecek. Uzman arkadaşımızın ihtiyaç duyduğu aletlerin temini konusunda görüşmelere başladık. Aletlerimizi ivedili bir şekilde temin edeceğiz. Çineli göz hastalarımız, artık Efeler’deki hastanelere gitmekten kurtulacağı için mutluyuz” dedi.

 

MURAT KAŞIKCI KİMDİR?

Çine Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Kaşıkcı, 1983 yılında Mersin’in Erdemli ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Erdemli’de alan Kaşıkcı, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Evli ve henüz çocuk sahibi olmayan Kaşıkcı Çine Devlet Hastanesi’ndeki görevinden önce, sırasıyla Ankara Gazi Üniversitesi, Erzurum Hınız Devlet Hastanesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Şırnak Silopi Devlet Hastanesi ve son olarak Afyon Sandıklı devlet hastanelerinde görev yaptı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler