19 Nisan 2024, Cuma

Kader onları hiç ayırmadı

27 Kasım 2016, Pazar 10:56

     


Kaderin müthiş tesadüflerle bugüne kadar hiç ayırmadığı Çineli Mustafa Kartal ve Gamze Yılmaz, hayatlarını birlikte paylaşmak için nikâh memuruna ‘evet’ diyerek evlendi.

Çine Şevketiye Mahallesi'nde ikamet eden Adnan Kartal ve Şenay Kartal çiftinin Efeler'de özel bir şirkette muhasebeci olan oğlu Mustafa Kartal ile Çine Soğancılar Mahallesi'nde ikamet eden Yaşar Yılmaz ve Fatma Yılmaz çiftinin Vakıfbank Çine Şubesi'nde çalışan kızı Gamze Yılmaz, evlendi. Genç çiftin kına gecesi Çine Belediye Düğün Salonu'nda, balo ise Şeyhler Düğün Salonu'nda yapıldı.

 

KADERLERİ HEP BİR OLDU

Hayatlarını birleştiren genç çiftin, geçmişte de kaderlerinin cilvesi olarak hiç ayrılmadıkları ortaya çıktı. Gamze Yılmaz ve Mustafa Kartal çifti, ilkokul, ortaokul, lisede her sene başında çekilen sınıf kur'aları sonucunda tesadüfen hep aynı sınıflarda eğitim aldıklarını anlatırken üniversite tercihlerinin de tesadüfen aynı olduğunu söyledi. Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi Birimler Fakültesi'nde eğitim gördüklerini söyleyen genç çift, küçük yaşlarda arkadaş olduklarını, kaderin onları hep aynı sınıflara düşürdüğünü, üniversite yıllarında birbirlerine âşık olduklarının farkına vardıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler