26 Nisan 2024, Cuma

İyi ki doğdun Ömer Faruk

21 Şubat 2017, Salı 09:20

     


Çineli Ünal Büyükburgaz ve Nihal Büyükburgaz çiftinin oğlu Ömer Faruk Büyükburgaz 1. Yaş gününü kutladı.Ömer Faruk’u kucaklarına almak için 17 yıl beklediklerini ifade eden Büyükburgaz çifti mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

 

1998 yılında evlenen Ünal Büyükburgaz ve Nihal Büyükburgaz çifti, 17 yılın ardından aşklarının ilk meyvesi olarak dünyaya gelen Ömer Faruk Büyükburgaz’ın 1. yaş gününü kutladı. Kent Kafe Park’ta düzenlenen doğum günü partisinde Büyükburgaz ailesinin mutluluğunu yakın akraba, dost ve arkadaşları da paylaştı. Büyükburgaz çifti, “Ömer Faruk’u kucağımıza alabilmek için 17 sene bekledik. Allah’a çok şükürler olsun ki bize bebeğimize kavuşturdu. Allah oğlumuzun ömrünü uzun eylesin. Allah herkese aynı duyguyu yaşatmayı nasip etsin” diyerek mutluluklarını ifade etti.

 

HZ. ÖMER’DEN ESİNLENDİ

Oğlunun ismini çocuklarının erkek olacağını öğrendikleri anda Ömer Faruk olmasında karar kıldığını ifade eden Ünal Büyükburgaz, Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V. dört büyük halifeden birisi olan hükümlerinde ve davalarda hak ile batılın arasını ayırdığı için Hz. Ömer’e Müslümanlığı kabul ettiğinde ‘Faruk’ unvanını vermiş. Bende oğlumuzun ismini Hz. Ömer’i çok sevdiğim için Ömer Faruk koymak istedim” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler