26 Nisan 2024, Cuma

Çineliler ekran başına!

17 Ocak 2017, Salı 10:44

     


Çineli gençler, ilçenin tanıtımını yapmak için dizi çekmeye karar verdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sanata ve sanatçıya önem verdiklerini ifade ederken, Çine'nin reklamını yapmak isteyen gençlere maddi manevi destekte bulunacaklarını bildirdi. 

 

Çineli bir grup genç, ilçenin tanıtımını yapmak için Ekip 09 adlı bir dizi çekmek için çalışmalarına başladı. Çineli tiyatrocu Ömer Öner'in yönetmenliğini yapacak olan dizide aşk, aksiyon ve macera konularının işleneceği bildirildi. Ömer Öner, gençlerin dizi fikrinin ilçenin tanıtımı için önemli bir rol oynayacağını düşündüğünü ifade ederken, ilçenin reklamının yanı sıra Çinelilere keyifle izleyebilecekleri bir dizi sunmak istediklerini söyledi. 

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, gençlerin ilçe için düşündükleri dizi çalışmasını desteklediklerini belirtirken, "Biz her zaman sanat ve sanatçının yanında olmaya çalıştık. Gençlerimizi bu düşüncelerinden ötürü tebrik ediyorum. Bu projelerinde başarılı olacakları kanaatindeyim. Bizde belediye olarak elimizden geldiğince maddi manevi desteğimizi onlardan esirgemeyeceğiz. Diziyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler