8 Mayıs 2024, Çarşamba

Dinçer, kuaför salonu açılışı yaptı

14 Ağustos 2016, Pazar 09:09

     


Çine'de hizmete giren Gülben Kuaför Salonu’nun açılışı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in katılımıyla gerçekleşti.

Gülben Kuaför Salonu, Çine Hamidabat Mahallesi Soğancılar Caddesi’nde hizmete girdi. Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, "Böyle genç işletmecilere her zaman ihtiyacımız var. Bizlerin görevi, genç arkadaşlarımıza daha fazla sahip çıkmak ve destek olmaktır. Salonun aileye ve Çine halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Uzun süredir kuaförlük yapan işyeri sahibi Gülben Er, "Çok uzun zamandır bu sektörün içindeyim. Artık iyice piştim ve yoğruldum. Bu güne kadar üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bir vesile oldu ve kendi dükkanımı açmak kısmet oldu. Yaptığım işe aşığım ve hakkıyla yerime getirmeye çalışıyorum. Bundan sonra da böyle yapamaya devam edeceğim. İşyerinin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, açılış kurdelesini Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar birlikte kestikten sonra kuaför salonunu gezdi. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler