26 Nisan 2024, Cuma

"Seneye daha iyi hazırlanacağız"

22 Aralık 2014, Pazartesi 16:38

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği tarafından İzmir Enternasyonal Fuarı Kültür Park’ta düzenlenen ve 4 gün süren 1. Aydın Tanıtım Günleri'ni değerlendirdi. Başkan Dinçer, "Seneye daha iyi hazırlanacağız" dedi.

 

Çine Belediyesi, İzmir'de gerçekleştirilen 1. Aydın Tanıtım Günleri'nde, yöresine özel Topçam Madran Suyu, Topçam Madran Gazozu, zeytinyağı, ceviz ve kestane ürününü tanıttı. Davetlilere, Çine Topçam Madran Suyu ikram edildi.

Organizasyonu değerlendiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Aydın'ın tanıtımına çok faydalı bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Süre içerisinde elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık. Aydın yöremize özel ürünlerimizi sergiledik. Aydın'ın tanıtımına katkı sağlayanların da üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığı kanaatindeyim. İzmirliler Aydın'ı tanıyabilecekleri birbirinden güzel 4 gün geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

 

İzmirlilerin Çine Topçam Madran Suyu'nu çok sevdiğini söyleyen Başkan Dinçer, "Seneye gerçekleştirilecek olan organizasyona daha iyi hazırlanacağız" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler