23 Nisan 2024, Salı

Ünlü oyuncu Aydınlı hemşehrileri ile buluşacak

8 Aralık 2022, Perşembe 20:52

     


Çok sayıda dizide oyuncu alan tiyatro oyuncusu Aydınlı Çağdaş Serter, ‘Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu’ adlı tiyatro oyunu ile hemşehrileri ile buluşacak.

İzmir’de yaşayan Çineli Mustafa Kazım Serter ile Serpil Serter’in kızları Çağdaş Serter, Efeler Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu’ isimli oyun ile Aydınlılarla buluşacak.

Türkiye Turnesi kapsamında Aydın’da da sahne alacak olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Çağdaş Serter, “Hasan Acar’ın yapımcılığında ‘Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu’ isimli oyunumuzla sahne alacağım. Aydınlı hemşehrilerimle bir arada olacağım ve bundan da onur duyacağım” ifadelerini kullandı.

ÇAĞDAŞ SERTER KİMDİR

İzmir’de 1978 yılında dünyaya gelen Çağdaş Serter, Bilkent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra tv dizilerinde de oynamaktadır. Oyunculuğa 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisiyle başlayan Çağdaş Serter, 7 sezon oynadığı Deniz Yıldızı dizisindeki Suna karakteri ile tanındı. 2017’de Fox TV’de yayınlanan Esaretim Sensin dizisinde de Berrin karakterini canlandırdı. 2019’da Her Yerde Sen, 2020’de Beni Bırakma dizisi kadrosunda yer aldı. 







 
Son Eklenen Haberler