27 Nisan 2024, Cumartesi

"Çineli kadınların da modaya ihtiyacı var"

30 Kasım 2022, Çarşamba 12:39

     


Çine’de yaşayan Özlem Mut, hem kendi hem de Çineli kadınların moda ihtiyacını karşılamak için yeni butik açtı.

Çine Şevketiye Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Özlem Mut, kendisinin ve ilçede yaşayan kadınların yeni trend ürünlere merakını fark edince yeni işyerini hizmete sundu.

“BU KİTLE OLDUKÇA ARTMAYA BAŞLADI”

Ülkece yaşanan pandemi döneminde evinde geçirdiği zamanları, moda ürünlerini araştırarak geçirdiğini belirten Özlem Mut, “Yaşanan pandemi döneminde mecburen evimizde geçirdiğimiz zamanları, araştırma yaparak geçirdim. Kendi ihtiyacım olan ve ilçemizde bulamayacağım kıyafetleri internet üzerinden sipariş verdim. Bu ürünler arkadaşlarım tarafından çok beğenildi. Onlarla birlikte bu ürünlerin farklı modellerinden onlar içinde sipariş verdik ve bu kitle oldukça artmaya başladı” dedi.

“BEN DE KENDİ BUTİK İŞLETMEMİ AÇMAYA KARAR VERDİM”

Kendisi için yaptığı araştırma ve verdiği siparişlere ilçede yaşayan kadınların da büyük ihtiyacı olduğunu fark edince kendi işyerini açmaya karar verdiğini söyleyen Mut, “İlçede yaşayan hemcinslerimin modaya olan merakını fark edince, önce sipariş üzerine yardımcı olmaya başladım. Bu yöntem ile sorun yaşadığımız anlar oldu. Çünkü beden ölçüleri, renk tonları sorunu yaşayıp ürünleri kargo ile geri gönderme ve yeni ürün siparişi vermek zaman kayıplarına neden oluyordu. Ben de kendi butik işletmemi açmaya karar verdim. Şimdi artık kendi işyerimde ilçe halkına hizmet vermeye başladım. Çünkü ilçemizde yaşayan kadınların da modaya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler