26 Nisan 2024, Cuma

Kuyruk çilesi

30 Temmuz 2016, Cumartesi 16:31

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan ucuz ekmeğin Çine'deki satış noktasına zamanında ulaştırılmaması, satış noktası önünde kuyruk oluşturan vatandaşların tepkisine neden oldu. Sıcakta ekmek kuyruğunda bekleyen yaşlılar, bu duruma isyan etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine Taksi Durağı'nda hizmete açılan Halk Ekmek satış noktasına, Efeler'den getirilerek Çinelilere sunulan ekmeğin zamanında ulaştırılmaması, vatandaşların saatlerce kuyrukta beklemesine neden oldu. Bu durumdan en çok etkilenen kuyrukta bekleyen yaşlılar oldu. Vatandaşlar, bu sıkıntıyı sürekli yaşadıklarını iddia ederken ucuz ve sağlıklı ekmek alabilmek için Halk Ekmeği tercih ettiklerini, ancak satış noktasında belirlenen saatlerde satış yapılmadığı için saatlerce beklemek zorunda kaldıklarını bunun ise tahammül edilemez olduğunu ifade ettiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Halk Ekmek hizmetinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, kuyruklarda bekletilmemeleri gerekildiğini belirterek bu konuda da Çerçioğlu'nu göreve davet etti.

 

3.5 SAAT BEKLEDİLER

Halk Ekmek kuyruğunda bekleyen 65 yaşındaki Hasan Karanfil, "Halk Ekmek iyi bir hizmet ama bu şekilde olmaz ki! Biz ekmek alabilmek için saatlerce güneşin altında böylece bekliyoruz. Paramızla rezil olmak istemiyoruz. Buraya saat 7'de geldik. Büfenin saat 7'de açılacağı yazıyor ama saat 8 oldu gelen yok. Yetkilileri aradık. Ekmek getiren aracın yolda olduğunu, birazdan geleceğini söylediler. Fakat araç saat 10.30'da gelebildi. Bu sıkıntının bir an önce giderilmesini istiyoruz" dedi.

 

Öte yandan Halk Ekmek Çine satış noktasında 3,5 saat gecikmeli olarak ekmek satışına başlayan Halk Ekmek personeli, vatandaşların 'Niçin geç kaldınız' sorularına da cevap vermedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler