27 Nisan 2024, Cumartesi

Önce mührünü sonra oğlunu aldı

30 Mayıs 2016, Pazartesi 14:12

     


Çineli Nilgün Bulut, Hamitabat Mahallesi muhtarlık seçiminde yendiği rakibinin gelini oldu.

Çine Hamitabat Mahallesi'nden merhum Atilla Bulut ve eşi Fadime Bulut’un kızı Nilgün Bulut (28), 30 Mart 2014 Muhtarlık Yerel Seçimleri'nde 6 yıldır yanında çalıştığı Hamitabat Mahalle Muhtarı Baki Akgümüş’ün (55), 4 rakibinden birisi olmuştu. 3 bin 917 nüfuslu Hamitabat Mahallesi için yapılan muhtarlık seçiminde 5 aday muhtar olabilmek için yarışmıştı. Muhtar adayları Levent Kocabaşoğlu 263, Mustafa Avohan 150, Tolga Dündar 462 oy toplarken, Baki Akgümüş bin 126, Nilgün Bulut ise bin 505 oy almıştı. Hamitabat Mahallesinde iki dönem muhtarlık yapan Baki Akgümüş’ten 379 adet daha fazla oy alan Nilgün Bulut Hamitabat Mahallesi'nin yeni muhtarı olmuştu.

YENİ MUHTAR, ESKİ MUHTARA GELİN OLDU

11 Eylül 2014’te nişanlanan Nilgün Bulut ve eski muhtar Baki Akgümüş’ün oğlu Tuncay Akgümüş, evlenerek hayatlarını birleştirdi. Çine'nin ilk kadın muhtarı unvanına sahip Hamitabat Mahallesi Muhtarı Nilgün Bulut, kendisinden önceki muhtar ve seçimlerdeki en iddialı rakibi Baki Akgümüş'ün gelini oldu. Şeyhler Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleştirilen çiftin nikahını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kıydı.

KOLAY KABULLENMEDİ

Seçimi kaybeden eski muhtar Baki Akgümüş’ün rakibinin gelini olmasını kolay kabullenmediği öğrenilirken, oğlu Tuncay Akgümüş ve gelini Nilgün Bulut'un düğününe katıldı ve çifti en mutlu gününde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler