8 Mayıs 2024, Çarşamba

BAŞKAN CELAL ÖZDEN: YEREL ESNAFA SAHİP ÇIKALIM

28 Aralık 2020, Pazartesi 17:22

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, "Esnafımıza sahip çıkalım, alış verişimizi ilçe esnafından yapalım" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

Koronavirüs nedeniyle dayanışmanın insan hayatında bir kez daha ne denli bir önem arz ettiğinin gözler önüne serildiğini ifade eden Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, yaklaşan yılbaşı öncesi "Esnafımıza sahip çıkalım, alış verişimizi ilçe esnafından yapalım" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

“BİRAZ OLSUN NEFES ALMASINI İSTİYORSANIZ, YEREL İŞLETMELERİ TERCİH EDELİM”

Başkan Özden, "Tüm dünyayı olumsuz etkileyen pandemi en çok esnaf ve sanatkarın belini büktü. Bazı üyelerimiz 9 aydır çalışamıyor ve iş yerleri kapalı. Esnaf ve sanatkarlar olarak korona tedbirlerine saygılıyız, her türlü özveriyi gösteriyoruz, ama çok mağdur durumdayız. Yılbaşı alışverişi bizler için iyi bir fırsat. Eğer siz de her gün yüz yüze geldiğiniz bu memleketin yapı taşı olan esnaf ve sanatkarın canlanmasını, biraz olsun nefes almasını istiyorsanız, alışverişlerimizde yerel işletmeleri tercih edelim. Özellikle pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar da bulunan esnafımıza destek olmaya devam edelim" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler