27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi eğitime katkıya devam ediyor

26 Ağustos 2022, Cuma 10:26

     


Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Celal Özden, kooperatif ortaklarının üniversitelerde okuyan çocuklarına burs vermeye devam ettiklerini belirterek, “Çine esnafından oluşan kooperatif ortağı üyelerimizin bir veya birden fazla çocuğu için burs vermeye devam ediyoruz” dedi.

Başlamasına kısa süre kalan 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonu öncesi Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Celal Özden, kooperatif ortaklarının çocuklarına destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

“GAYEMİZ ESNAFIMIZIN MADDİ SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK” 

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarına eşit ve kanunlar çerçevesinde hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Celal Özden, “Kooperatif olarak ortaklarımıza işyeri, işletme ve araç kredisi vermeye kesintisiz olarak devam ediyoruz. Tabi ki bunu kanunlar çerçevesinde ve eşit olarak uyguluyoruz. Bizim gayemiz esnafımızın maddi sorunlarını çözüme kavuşturmak, onların iş ve işleyişlerine destek sağlamak” açıklamasında bulundu.

“AİLEDEN 1 ÖĞRENCİ İLE DE SINIRLI DEĞİL”

Yaklaşık bin 100 ortağı bulunan kooperatif ortağı ailelerinin çocuklarının eğitimi için her yıl olduğu gibi bu sene de burs vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Özden, “Yaklaşan eğitim sezonu öncesi kooperatif olarak eğitime de büyük katkı sunduğumuzu belirtmek isterim. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her yıl talep eden ortaklarımızın üniversite ve yüksekokullarda eğitim gören çocuklarına burs veriyoruz. Üniversite eğitimine devam edenler de ilk kez başlayacak olanlar da bizden burs talebinde bulunabilir. Bu sadece aileden 1 öğrenci ile de sınırlı değil. Amacımız hem ortaklarımıza maddi olarak hem de çocuklarının eğitimine katkı sağlayabilmek” diye konuştu. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler