25 Nisan 2024, Perşembe

Her şeyi devletten beklemediler

25 Mayıs 2020, Pazartesi 16:01

     


Çine'nin Karakollar Mahallesi'nde yaşayan bir grup vatandaş, imece usulü sokak ve cadde temizliği gerçekleştirdi. Fırat Kaya, "Her şeyi belediye ve devletten beklemedik. Sonuçta bizler burada yaşıyoruz, sokağımızı her zaman temiz görmek istiyoruz" dedi.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERINİ TIKLAYINIZ)

Çine'nin Karakollar Mahallesi'nde yaşayan bir grup vatandaş, sokak ve cadde temizliği gerçekleştirdi. Zararlı otları temizleyerek ağaç diplerine bakım yapan vatandaşlar, el birliği ile gerçekleştirmiş oldukları çalışma ve duyarlılıkları ile takdir topladı. Fırat Kaya, "Her şeyi devlet ve belediyeden beklememek gerek. Mahallemizde küçük bir bayram temizliği yaptık. Yetkililerin aynı anda bir hizmeti tüm yerleşkeye verebilmesi zor bir iş. Sokak ve caddelerimizi her zaman temiz görmek istiyoruz. Sonuçta bizler burada yaşıyoruz. Sokağımızı ve mahallemizi temiz görmek bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Fırat Kaya, ayrıca mahallelerinde sıkça yaşanan bir soruna değindi. Çöp konteynırlarına evsel atık dışında moloz, çalı, ot gibi çöplerin atılmamasını isteyen Kaya, Çöp konteynırlarına evsel atık dışında moloz, çalı, ot gibi çöpler atmayalım. Çöp kamyonları bu çöpleri preslemediği için alamıyor" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler