26 Nisan 2024, Cuma

Çine Madran, 11. yılında

24 Şubat 2015, Salı 16:35

     


24 Şubat 2005 Perşembe günü yayın hayatına başlayan, Çine’nin ilk ve tek günlük gazetesi olma özelliğini de taşıyan Çine Madran Gazetesi, 11. yılına girdi. Çine Madran Gazetesi'nin yeni yaşına girmesi nedeniyle gazete merkezinde tören düzenlendi.

 

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Salih Özay, Eski Yayın Koordinatörü Emin Aydın, Yazarı Arif Ali Uyguç, Yazı İşleri Müdürü Sezgin Madran, Muhabirleri Gülser Başkurt, Osman Yurttaş ve Murat Şenbaklavacı, Sayfa Editörü Elvan Uyar ile Dağıtım Koordinatörü Cengiz Aslan'ın da katıldığı törende, yaş günü pastası da kesildi.

 

24 Şubat 2005’te Aydın’ın güzide ilçelerinden biri olan Çine’de, ilk kez günlük bir yerel gazetenin yayın hayatına başladığı gün olarak tarihe geçmesinin ardından tam 10 yıl geride kaldı. Yayın hayatına başladığı günden buyana Çine’deki gelişmeleri aktaran ve okurlarından gelen eleştiri ve önerilerle içeriğini her geçen gün zenginleştiren Çine Madran Gazetesi, 10 yıldır Çine’nin ve Çineli'nin sesi olmaya devam ediyor. Çine halkının sürekli sahip çıktığı, Çine ve mahallelerin yanı sıra komşu ilçe Karpuzlu’dan da ilk günden bu yana destek gören Çine Madran Gazetesi, okurlarından aldığı güçle bölge halkına hizmet etmeye devam edecek.

 

Aynı zamanda www.cinemadran.com adlı internet sitesi ile de gurbette yaşayan Çinelilerin ilçemizdeki gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayan Çine Madran Gazetesi, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi de sürdürecek. Tarafsızlığı ve objektif yayıncılık anlayışı ile geride kalan 10 yılda bütün ön yargıları ve art niyetli senaryoları boşa çıkarmayı başaran Çine Madran Gazetesi, herkesin gazetesi olarak Çine’nin ve Çinelinin sesini duyurmaya ve hakkını savunmaya devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kişi, kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere tüm okurlarımıza varlıklarından dolayı teşekkür ederiz.

 

Hep birlikte daha nice yıllar var olmayı arzuluyor, 11. yaşımızın Çine’mize hayırlı olmasını diliyoruz.

 

NE DEDİLER?

Çine Madran Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Salih Özay, gazetenin 20. yaş gününü kutlamayı diledi. 10 yıllık geçmişi ve yakaladığı başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özay, gazete çalışanlarına, yazarlarına ve okurlarına teşekkür etti.

 

"ÇİNE İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER"

Çine Madran Gazetesi Eski Yayın Genel Koordinatörü Emin Aydın, Çine Madran Gazatesi, ilçemizin en önemli markalarından biridir. Madran Dağı, Çine Madranspor gibi Çine için önemli bir değerdir. İlçede yaşayanların yanı sıra gurbetteki hemşehrilerimizin Çine'den haber almalarını sağlamaktadır. Özgün haberleri ile Çine'nin aynası olmaya, halka ışık tutmaya gayret eden Çine Madran Gazetesi, halk bilim ve tarihi çalışmalarıyla geçmişimiz hakkında da bilgi almamızı sağlamıştır. Çine Madran Gazetesi'nin benim için manevi değeri çok büyüktür. Kendi çocuğum gibi görmekteyim. Son iki yıldır zorunlu olarak ayrı kalsam da doğmasına, emeklemesine ve yürümesine birebir tanıklık ettiğim ve emek verdiğim bu gazeteyle gönül bağım hiç kopmadı, kopmayacak. Marka değerinin her geçen gün artacağına ve ilçemizin en önemli vitrini olarak daha uzun yıllar Çine halkına hizmet vereceğine inancım sonsuzdur. Çine Madran ekibi, çok başarılı çalışmalar ortaya koymaktadır. Gayret, azim ve aşkla çalışarak, Çine halkının gazeteye olan bağlılığının, güveninin her geçen gün daha da artmasını sağlayan bu ekibi tebrik ederim. Diktiğimiz bu bayrağı daha da ileriye götürdüklerini göstererek, gurur ve mutluluğumu artırdıkları için de ayrıca teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler