26 Nisan 2024, Cuma

En acı hatıra

23 Eylül 2016, Cuma 16:44

     


Karpuzlu'nun Tekeler Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi, kanser hastası Erbil Teker'in, öleceğini hissetmiş gibi vefatından kısa bir süre önce çocukları ile fotoğraf çekilmesi yürekleri dağladı.

 

Karpuzlu'da 6 yıl önce Şerif Teker ile evlenen ve bu evliliğinden Esma (5), Esra (3) ve Yiğit Efe (17 aylık) adında 3 çocuğu olan 25 yaşındaki Erbil Teker'e 16 ay önce ilik kanseri teşhisi konuldu. Genç anne 16 ay boyunca hastanelerde derdine derman aradı. Ancak her geçen gün hastalığı kötüye giden anne, hastanede çocukları ile birlikte daha sık vakit geçirmeye ve fotoğraf çekilmeye başladı. Anne Teker ölümünden kısa bir süre önce sanki her şeyi biliyormuşçasına çocuklarını kucağına alıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu fotoğraf, kendisinden geriye kalan en acı hatıra oldu.

 

"HASTALIĞA SEBEBİYET VEREN NEDENLERİN KALDIRILMASINI İSTİYORUZ"

Genç yaşta eşini kaybeden Şerif Teker ise son zamanlarda bölgelerinde kanser vak'alarının arttığını belirterek “Eskiden bu hastalığı bilmezdik. Artık genç yaşta insanlarımız kanser nedeniyle ölmeye başladı. Ben 3 çocuğumla birlikte yalnız kaldım. Başka ocaklar sönmeden yetkililerin bu hastalığa sebebiyet veren nedenleri ortadan kaldırmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler