26 Nisan 2024, Cuma

MHP'DE ASKIDA EKMEK SEFERBERLİĞİ

22 Ekim 2020, Perşembe 14:48

     


MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda ekmek’ çağrısına destek veren MHP Çine İlçe Teşkilatı, ‘Bir gönüle girmek, Askıda bir ekmek’ seferberliği başlattı.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda ekmek’ çağrısına destek veren MHP Çine İlçe Teşkilatı, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmet veren Trabzon Vakfıkebir Ekmek Fırını'nda ‘Bir gönüle girmek, Askıda bir ekmek’ seferberliği başlattı.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Hayırda yarışmak dinimizin emridir. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bu konudaki hassasiyeti bizim gayret kaynağımız oldu. Ne mutlu ki yüzlerce yıllık geleneğimiz tekrardan dirildi. Veren elin alan eli görmediği yardımların çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Türk Milleti denilince akla ilk gelen şey dayanışma ruhudur. Omuz omuza birlikte yaşama ülküsüdür. Askıda ekmek yüzlerce yıldır milli dayanışma ruhumuzu temsil eden bir geleneğimizdir. Genel Başkanımızın bu geleneğimizi tekrar ihya etmesi milli birlik anlayışımıza hız vermiş ve güçlendirmiştir" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler