27 Nisan 2024, Cumartesi

Yeni Park, 2015 yazına kadar yetiştirilmeye çalışılıyor

22 Eylül 2014, Pazartesi 11:57

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Çine'de söz verdiği 'Yeni Park' adlı Spor Kompleksi ve Sosyal Tesisler Projesi'nin 2015 yazına kadar yetiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yerel Seçimler öncesi Çine'de yaptığı proje tanıtım programında Çine'ye yeni bir spor kompleksi ve sosyal tesisler yapacağının sözünü vermişti. Proje için ilk çalışmayı Çine Belediyesi gerçekleştirmiş ve park için düşünülen ve Yeni Mahalle'de bulunan eski hayvan pazarının olduğu alandaki eski binalar yıkılmıştı. Park için alana dikilen tabela üzerinde ise parkın ismi 'Yeni Park' olarak belirtilmişti. 372 ada 30 parsel sayılı taşınmaz üzerinde Aydın Büyükşehir Belediye yetkilileri ilk incelemelerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR'E DEVREDİLECEK

Yeni Park'ın 2015'i yaz aylarına yetiştirilmeye çalışıldığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediyesi'ne ait olan eski hayvan pazarı alanını park yapımı için ilk meclis toplantısında Aydın Büyükşehir'e devretmeyi planladıklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler