26 Nisan 2024, Cuma

Çine’de Furkan Sezer Gayrimenkul Ofisi Açıldı

22 Ağustos 2022, Pazartesi 20:09

     


Çine’de emlak danışmanlığı yapan Furkan Sezer, kendisine ait ve kendi ismini taşıyan ofisini törenle hizmete açtı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine Hamitabat Mahallesi Hükümet Konağı yanında gerçekleşen Furkan Sezer Gayrimenkul Emlak Ofisi açılış törenine, Çine Belediye Başkanvekili Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Nail Uzun, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşyerinin Çine’ye hayırlı olmasını dileyen Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, “Çine’ye açılan her işyeri bize heyecan veriyor, zevk veriyor ve çok mutlu ediyor. Biz kurum olarak her zaman gençlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak arkasında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kardeşimiz Furkan’ın bu işyerini hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Çine İlçe Müftü Vekili İlhami Özbek tarafından dua edildi ve kurban kesildi. Açılışta davetlilere lokma, aşure ve meşrubat ikramında bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler