26 Nisan 2024, Cuma

“Biz bir aileyiz”

20 Temmuz 2022, Çarşamba 10:49

     


Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Çine’de şehit aileleri ile Bakanlığın hizmetlerinden yararlanan aileleri ziyaret etti. İl Müdürü Turan, Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan ailelerimizi ziyaret ettik. Biz onlarla birlikte bütün bir aileyiz” dedi.

Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Binay Erkun ve personeli ile önce uzun süreli bir toplantı gerçekleştiren Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, daha sonra da 5 ayrı aileye ziyaret etti.

Şahit ailesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hizmetlerinden yararlanan aileleri ziyaret eden İl Müdürü Ömer Turan’a, Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Binay Erkun ve personeli eşlik etti. Çine ziyaretlerini değerlendiren Ömer Turan, “Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü bölgesindeki 2022 yılının ilk altı ayında yapılan çalışmaları değerlendirmek aynı zamanda sahada bakanlığımız hizmet modellerinin erişilebilirlik ve sahada karşılaşılan sorunlar üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Daha sonra da Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz ile birlikte Çine İlçemizde bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan ailelerimizi ziyaret ettik, Kıymetli ailelerimiz devletimizin sıcak yüzü ile hiç kimsenin kaybolmasına müsaade etmediğimiz için teşekkürlerini ilettiler. Onlara Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Derya Yanık hanımefendinin selamlarını ileterek her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik. Biz onlarla birlikte bütün bir aileyiz” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler