26 Nisan 2024, Cuma

İnşaatı tamamlanan üniversite binasının anahtarı teslim edildi

20 Mart 2019, Çarşamba 17:07

     


Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu'nun 8 derslik ve bir amfiden oluşan ek binasının yapımı tamamlanarak anahtarı Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Okan Atay’a teslim edildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Binanın anahtarı Doç. Dr. Okan Atay'a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından Akçaova'daki düğün salonu ve mezbaha açılışının ardından Akçaova miting alanında törenle teslim edildi.

 

Çine Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla bu hizmet binasını tamamladıklarını söyleyen Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, “Mevcut bina yeterli olmadığı için müdürümüz bizden bir hizmet binası istedi. Biz de Çine Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla beraber 8 derslik ve bir amfiden oluşan kompleks yaptık ve tamamladık. Bu binanın anahtarını da hocamıza teslim etmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla el ele verdik, ben yaptım. Başkanım bir yerde kilitlendik. Müdürüm oradaydı bitirmemiz gerekiyor. Şahsi kredi hesabımdan kredi çektim. Parasını yatırdım ve binayı tamamladım.” dedi.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hükümetin yapamadığını işte başkanınız yapmış. Helal olsun.” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler